Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 03:24

2
اسفند
توپ‌های تند ماهی و كنجد

توپ‌های تند ماهی و كنجد

روش تهیه توپ‌های تند ماهی و كنجد

فاطمه درویش

 

 

مواد لازم برای24 عدد

 فیله ماهی دلخواهتان                      500 گرم

خرده نان                                      150 گرم

ماست                                        60 میلی لیتر (یك چهارم پیمانه)

تخم مرغ                                      2 عدد

پیاز ریز خرد كرده                           1 عدد كوچك

سیر له كرده                               1 حبه

زنجفیل رنده كرده                        1 قاشق چایخوری

زیره آسیاب كرده                         یك دوم قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز (چیلی)                یك چهارم قاشق چایخوری

تخم گشنیز آسیاب كرده              2 قاشق سوپخوری

خرده نان (اضافی)                    100 گرم

كنجد                                   40 گرم

 روش تهیه

ماهی را بخارپز كنید تا نرم شود و پس از خنك شدن، آن را خرد كنید و در ظرف مناسبی بریزید. آن‌گاه خرده‌نان، ماست، زرده تخم‌مرغ‌ها، پیاز، سیر، زنجفیل، زیره، چیلی و تخم‌گشنیز را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا از مایه فراهم كرده، 24 توپ درست كنید و آن‌ها را ابتدا در سفیده تخم‌مرغ همزده و سپس در خرده نان (اضافی) و كنجد بغلتانید.

توپ‌های فراهم كرده را در سینی بچینید، رویشان را بپوشانید و 30 دقیقه در یخجال نگه دارید. حالا توپ‌های ماهی را در روغن داغ سرخ كنید و روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیشان گرفته شود. اكنون آن‌ها را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید و با برش‌های لیمو بیارائید.  

 

برچسب ها: آشپزی، آشپزی ایرانی، انواع غذای فوری، انواع غذای تند، توپ‌های تند ماهی و كنجد، روش تهیه توپ‌های تند ماهی و كنجد، انواع غذا با ماهی تعداد بازديد: 1121 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز