فاطمه درویش
مواد لازم برای24 عدد
فیله ماهی دلخواهتان 500 گرم
خرده نان 150 گرم
ماست 60 میلی لیتر (یك چهارم پیمانه)
تخم مرغ 2 عدد
پیاز ریز خرد كرده 1 عدد كوچك
سیر له كرده 1 حبه
زنجفیل رنده كرده 1 قاشق چایخوری
زیره آسیاب كرده یك دوم قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز (چیلی) یك چهارم قاشق چایخوری
تخم گشنیز آسیاب كرده 2 قاشق سوپخوری
خرده نان (اضافی) 100 گرم
كنجد 40 گرم
روش تهیه
ماهی را بخارپز كنید تا نرم شود و پس از خنك شدن، آن را خرد كنید و در ظرف مناسبی بریزید. آنگاه خردهنان، ماست، زرده تخممرغها، پیاز، سیر، زنجفیل، زیره، چیلی و تخمگشنیز را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا از مایه فراهم كرده، 24 توپ درست كنید و آنها را ابتدا در سفیده تخممرغ همزده و سپس در خرده نان (اضافی) و كنجد بغلتانید.
توپهای فراهم كرده را در سینی بچینید، رویشان را بپوشانید و 30 دقیقه در یخجال نگه دارید. حالا توپهای ماهی را در روغن داغ سرخ كنید و روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیشان گرفته شود. اكنون آنها را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید و با برشهای لیمو بیارائید.