اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 2- 4 نفر
برنج 2 پیمانه
روغن مایع به میزان لازم
پیاز خردكرده 1 عدد متوسط
گردوی خردكرده یكدوم پیمانه
كشمش پلوئی یكدوم پیمانه
ماهی تن 1 قوطی
نمك، فلفل، ادویه و دارچین به میزان لازم
گرد لیموعمانی 1 قاشق چایخوری
گشنیز خردكرده 300 گرم
شنبلیلهی خردكرده 100 گرم
روش تهیه
برنج را مطابق با دستورالعملهای گذشته آبكش كنید. آنگاه در تابهی مناسبی روغن بریزید، روی اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید. سپس گردو، كشمش و ماهی تن را بیفزائید و قدری تفت دهید. حالا در تابهی دیگری 2قاشقسوپخوری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. ادویه، گردلیمو، نمك، فلفل و دارچین را بیفزائید و تفت دهید. اینك همهی مواد را، با برنج و سبزی، مخلوط كنید.
حال در قابلمهی مناسبی قدری روغن بریزید، مخلوط برنج را بیفزائید و آن را به مدت تقریبی 45 دقیقه، دم كنید. سپس پلو را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید.
یادآوری: در صورت دلخواه میتوانید 5 حبه سیر لهكرده را با پیاز مخلوط كنید و تفت دهید.