سرور چاووشی
مواد لازم برای 2 نفر
سینه مرغ 2 عدد (هر یك 180 گرم)
اسفناج خرد كرده یك دوم پیمانه
پنیر موزارلای رنده كرده یك چهارم پیمانه
كره آبكرده 2 قاشق سوپخوری
خرده نان یك چهارم پیمانه
آرد 1 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
آب مرغ 60 میلی لیتر (یك چهارم پیمانه)
شیر 60 میلی لیتر (یك چهارم پیمانه)
روش تهیه
سینه مرغ را بین دو کیسه نایلونی بگذارید و با بیفتك كوب بكوبید تا قدری نازك شود. آنگاه نیمی از مخلوط اسفناج و پنیر را رویش بگذارید و آن را رول كنید. حالا رولهای مرغ را با خلال دندان محكم كنید تا باز نشوند و آن را ابتدا در 1 قاشق سوپخوری از كره آبكرده و سپس در خرده نان بغلتانید. اكنون رولهای مرغ را در ظرف مناسب و چربكردهای بچینید و به مدت تقریبی 30-35 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید.
آنگاه باقیمانده كره ، آرد، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط آب مرغ و شیر را كمكم به آن بیفزائید و آن را روی اجاق قرار دهید. اینك سس را پیوسته هم بزنید تا بپزد و اندكی غلیظ شود. اكنون رولهای مرغ را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید، خلال دندان را درآورید و سس فراهم كرده را رویش بریزید.