Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 16:08

24
بهمن
رول‌های اسفناج و مرغ

رول‌های اسفناج و مرغ

روش تهیه رول‌های اسفناج و مرغ

سرور چاووشی

 

 

مواد لازم برای 2 نفر

سینه مرغ                    2 عدد (هر یك 180 گرم)

اسفناج خرد كرده           یك دوم پیمانه

پنیر موزارلای رنده كرده     یك چهارم پیمانه

كره آبكرده                    2 قاشق سوپخوری

خرده نان                     یك چهارم پیمانه

آرد                            1 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل                  به میزان لازم

آب مرغ                       60 میلی لیتر (یك چهارم پیمانه)

شیر                          60 میلی لیتر (یك چهارم پیمانه) 

روش تهیه

سینه مرغ را بین دو کیسه نایلونی بگذارید و با بیفتك كوب بكوبید تا قدری نازك شود. آن‌گاه  نیمی از مخلوط اسفناج و پنیر را رویش بگذارید و آن را رول كنید. حالا رول‌های مرغ را با خلال دندان محكم كنید تا باز نشوند و آن را ابتدا در 1 قاشق سوپخوری از كره آبكرده و سپس در خرده نان بغلتانید. اكنون رول‌های مرغ را در ظرف مناسب و چربكرده‌ای بچینید و به مدت تقریبی 30-35 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید.

آن‌گاه باقیمانده كره ، آرد، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط آب مرغ و شیر را كم‌كم به آن بیفزائید و آن را روی اجاق قرار دهید. اینك سس را پیوسته هم بزنید تا بپزد و اندكی غلیظ شود. اكنون رول‌های مرغ را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید، خلال دندان را درآورید و سس فراهم كرده را رویش بریزید. 

 

برچسب ها: انواع غذا با مرغ، انواع غذا با اسفناج، رول‌های اسفناج و مرغ، رول اسفناج، رول مرغ تعداد بازديد: 807 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز