Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 06:51

21
بهمن
پاستا با اسفناج و مرغ

پاستا با اسفناج و مرغ

روش تهیه پاستا با اسفناج و مرغ

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

پاستای پنه                      دو و یك دوم پیمانه

سینه مرغ                         2 عدد

نمك و فلفل                      به میزان لازم

آرد                                 2 قاشق سوپخوری

روغن زیتون                       به میزان لازم

خامه                             180 میلی لیتر (سه چهارم پیمانه)

پنیر خامه‌ای                     120 گرم

ادویه مخلوط                     1 قاشق چایخوری

اسفناج                           150 گرم

پنیر موزارلای رنده كرده        یك و یك چهارم پیمانه

 روش تهیه 

پاستا را بپزید، در صافی بریزید و گرم نگه دارید. آن‌گاه مرغ را خرد كنید و رویش نمك و فلفل بپاشید. سپس تكه‌های مرغ را در آرد بغلتانید. حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. مرغ را بیفزائید و تفت دهید. سپس خامه، پنیر خامه‌ای، ادویه و اسفناج را درون مرغ بریزید و مخلوط كنید. اكنون پاستا را نیز به این مخلوط بیفزائید و هم بزنید. اینك پاستای اسفناج و مرغ را در ظرف نسوز و مناسبی به گنجایش 2 لیتر بریزید، رویش را با پنیر موزارلا بپوشانید و به مدت تقریبی 5 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید تا پنیر آب شود.

 

برچسب ها: انواع غذا با مرغ، انواع پاستا، انواع غذا با اسفناج، پاستا با اسفناج و مرغ، پاستای پنه تعداد بازديد: 1394 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز