اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4-6 نفر
پاستای پنه دو و یك دوم پیمانه
سینه مرغ 2 عدد
نمك و فلفل به میزان لازم
آرد 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون به میزان لازم
خامه 180 میلی لیتر (سه چهارم پیمانه)
پنیر خامهای 120 گرم
ادویه مخلوط 1 قاشق چایخوری
اسفناج 150 گرم
پنیر موزارلای رنده كرده یك و یك چهارم پیمانه
روش تهیه
پاستا را بپزید، در صافی بریزید و گرم نگه دارید. آنگاه مرغ را خرد كنید و رویش نمك و فلفل بپاشید. سپس تكههای مرغ را در آرد بغلتانید. حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. مرغ را بیفزائید و تفت دهید. سپس خامه، پنیر خامهای، ادویه و اسفناج را درون مرغ بریزید و مخلوط كنید. اكنون پاستا را نیز به این مخلوط بیفزائید و هم بزنید. اینك پاستای اسفناج و مرغ را در ظرف نسوز و مناسبی به گنجایش 2 لیتر بریزید، رویش را با پنیر موزارلا بپوشانید و به مدت تقریبی 5 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید تا پنیر آب شود.