اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 8 نفر
تخم مرغ 8 عدد
نمك یك دوم قاشق چایخوری
سس فلفل یك هشتم قاشق چایخوری
اسفناج خرد كرده 300 گرم
پیاز قرمز خرد كرده 1 عدد متوسط
ژامبون بوقلمون خرد كرده 5 ورق
روغن مایع 1 قاشق سوپخوری
قارچ ورقهای خرد كرده 500 گرم
پنیر موزارلای رنده كرده 120 گرم
روش تهیه
تخممرغها، نمك، سس فلفل، اسفناج، پیاز و ژامبون را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه مایه فراهم كرده را در سینی چربكرده دارای كاغذ روغنی به اندازة 25×38 سانتیمتر بریزید و 15-20 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. قارچ را بیفزائید و تفت دهید. سپس روغن اضافیش را بگیرید. اكنون املت را روی كاغذ روغنی بگذارید و قارچ و سه چهارم پیمانه از پنیر را رویش بریزید و آن را رول كنید. اینك املت را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی قرار دهید و رویش را با باقیمانده پنیر و ژامبون بیارائید.