ایران كوهستانی
مواد لازم سوپ گوجهفرنگی با چيلی
برای 4 نفر
گوجه فرنگی 1 كیلوگرم
كره 25 گرم
پیاز ریز خرد كرده 1 عدد كوچك
سینه مرغ پخته و خرد كرده 100 گرم
فلفل قرمز (چیلی) ریز خرد كرده 2 عدد
پوست لیمو از 1 لیمو
آب مرغ 500 میلی لیتر (2 پیمانه)
برگ بو 2 عدد
شكر 1-2 قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
خامه صبحانه برای تزئین به میزان لازم
برگ گشنیز برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه سوپ گوجهفرنگی با چيلی
در قسمت انتهای گوجهفرنگیها برشی به شكل بعلاوه ایجاد كنید و آنها را 10 ثانیه در آب جوش بگذارید. آنگاه گوجهفرنگیها را در آب سرد قرار دهید و پوستشان را بگیرید. سپس كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. اكنون مرغ را بیفزائید و 1 دقیقه تفت دهید. حالا گوجهفرنگیها، چیلی، پوست لیمو، آب مرغ و برگبو را بیفزائید و سوپ را 20 دقیقه، بپزید.
حالا شكر، نمك و فلفل را درون سوپ بریزید و پوست لیمو و برگبو را از سوپ درآورید. همینكه سوپ اندكی خنك شد، آن را به كمك دستگاه غذاساز پوره كنید. حالا دوباره سوپ را روی حرارت بگذارید تا گرم شود و آن را برای پذیرائی، در سوپخوری بكشید و با خامه و برگ گشنیز بیارائید.