Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 24 اردیبهشت 1403 - 01:46

3
بهمن
ميتُلف اسفناج و بوقلمون

ميتُلف اسفناج و بوقلمون

بوقلمون، یك چهارم پیمانه از سس گوجه‌فرنگی، خرده نان، پیاز، تخم‌مرغ‌ها، پنیر پارمسان و تخم كرفس را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه قالب لوف را با كاغذ روغنی بپوشانید و نیمی از مخلوط فراهم كرده را درون قالب بریزید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم ميتُلف اسفناج و بوقلمون

برای 6- 8 نفر 

گوشت بوقلمون چرخكرده            650 گرم

 سس گوجه فرنگی                   1 پیمانه

خرده نان                                 یك دوم پیمانه

پیاز ریز خرد كرده                       1 عدد

تخم مرغ همزده                        2 عدد

پنیر پارمسان رنده كرده               2 قاشق سوپخوری

تخم كرفس آسیاب كرده             یك دوم قاشق چایخوری

اسفناج پخته و آب گرفته             300 گرم

پنیر موزارلای رنده كرده               سه چهارم پیمانه

روش تهیه ميتُلف اسفناج و بوقلمون

بوقلمون، یك چهارم پیمانه از سس گوجه‌فرنگی، خرده نان، پیاز، تخم‌مرغ‌ها، پنیر پارمسان و تخم كرفس را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه قالب لوف را به اندازه10× 22/5 سانتیمتر با كاغذ روغنی بپوشانید و نیمی از مخلوط فراهم كرده را درون قالب بریزید و پهن كنید به گونه‌ای كه كف و دیواره قالب را بپوشاند.

سپس اسفناج و پنیر موزارلا را بیفزائید و با باقیمانده مخلوط بوقلمون، رویش را بپوشانید. حالا قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و میتلف را به مدت تقریبی 40-45 دقیقه، در فر بپزید. اكنون باقیمانده سس گوجه‌فرنگی را روی میتلف بریزید و آن را 15 دقیقه دیگر، در فر بپزید. همینكه میتلف خنك شد، آن را از قالب درآورید و برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بگذارید.

 

برچسب ها: آَشپزی با اسفناج، ميتلف اسفناج و بوقلمون، میتلف اسفناج، آشپزی با گوشت بوقلمون، میتلف تعداد بازديد: 1185 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز