اعظم گلزارمنش
مواد لازم ميتُلف اسفناج و بوقلمون
برای 6- 8 نفر
گوشت بوقلمون چرخكرده 650 گرم
سس گوجه فرنگی 1 پیمانه
خرده نان یك دوم پیمانه
پیاز ریز خرد كرده 1 عدد
تخم مرغ همزده 2 عدد
پنیر پارمسان رنده كرده 2 قاشق سوپخوری
تخم كرفس آسیاب كرده یك دوم قاشق چایخوری
اسفناج پخته و آب گرفته 300 گرم
پنیر موزارلای رنده كرده سه چهارم پیمانه
روش تهیه ميتُلف اسفناج و بوقلمون
بوقلمون، یك چهارم پیمانه از سس گوجهفرنگی، خرده نان، پیاز، تخممرغها، پنیر پارمسان و تخم كرفس را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه قالب لوف را به اندازه10× 22/5 سانتیمتر با كاغذ روغنی بپوشانید و نیمی از مخلوط فراهم كرده را درون قالب بریزید و پهن كنید به گونهای كه كف و دیواره قالب را بپوشاند.
سپس اسفناج و پنیر موزارلا را بیفزائید و با باقیمانده مخلوط بوقلمون، رویش را بپوشانید. حالا قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و میتلف را به مدت تقریبی 40-45 دقیقه، در فر بپزید. اكنون باقیمانده سس گوجهفرنگی را روی میتلف بریزید و آن را 15 دقیقه دیگر، در فر بپزید. همینكه میتلف خنك شد، آن را از قالب درآورید و برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بگذارید.