اعظم گلزارمنش
مواد لازم توپهای اسفناج و برنج
برای 18 عدد
برنج پخته 2 پیمانه
پیاز ریز خرد كرده 1 عدد متوسط
اسفناج ریز خرد كرده 1 پیمانه
سیب زمینی رنده كرده 1 عدد متوسط
پودر چیلی 1 قاشق چایخوری
پودر انبه خشك 1 قاشق چایخوری
سیر خرد كرده 2 حبه
نمك به میزان لازم
آرد نخودچی 2 قاشق سوپخوری
روغن مخصوص سرخكردن به میزان لازم
روش تهیه توپهای اسفناج و برنج
برنج را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. آنگاه پیاز، اسفناج، سیبزمینی، پودر چیلی، پودر انبه، سیر، نمك و آرد نخودچی را به آن بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا مخلوط یكدستی حاصل شود.
سپس از این مخلوط، 18 عدد توپ درست كنید و آنها را در روغن داغ سرخ نمائید. حالا توپهای اسفناج را روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود. اكنون آنها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.