Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 17:14

30
دی
ساندويچ تست ميگو

ساندويچ تست ميگو

پوست میگو‌ها را بگیرید و دمشان را نگه دارید. آن‌گاه در قسمت پشت میگو از درازا تا دمش شکافی ایجاد کنید و آن را باز کنید. به گونه‌ای که میگو دو نیم نشود! سپس تخم مرغ‌ها و آرد ذرت را در ظرف مناسبی بریزید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم ساندويچ تست ميگو

برای 16 عدد 

میگو                                 16 عدد درشت (800 گرم)

تخم مرغ همزده                   2 عدد

آرد ذرت                              یک چهارم پیمانه

نان تست                            8 برش

پیازچه خرد کرده                   1 ساقه

روغن مخصوص سرخ کردن     به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس

سس فلفل شیرین              60 میلی لیتر ( یک چهارم پیمانه)

آب مرغ                              60 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)

سس سویا                        2 قاشق چایخوری

روش تهیه ساندويچ تست ميگو

پوست میگو‌ها را بگیرید و دمشان را نگه دارید. آن‌گاه در قسمت پشت میگو از درازا  تا دمش شکافی ایجاد کنید و آن را باز کنید. به گونه‌ای که میگو دو نیم نشود! سپس تخم مرغ‌ها و آرد ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. حالا میگو را بیفزائید و هم بزنید.

اكنون اطراف نان تست را بگیرید و هر نان را دو قسمت کنید. آن‌گاه روی هر برش نان، یک میگو بگذارید و رویش پیازچه بریزید. حالا قدری آن را با دست بفشارید تا میگو کاملا به نان بچسبد. سپس روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق داغ کنید. سپس ساندویچ‌ها را در آن سرخ کنید و روی هوله کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود. اینك ساندویچ‌ها را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید و با سس فراهم کرده میل کنید.

یادآوری: برای تهیه سس؛ همه مواد لازم را با هم مخلوط کنید.

 

برچسب ها: روش تهیه ساندویچ، آشپزی با میگو، انواع ساندویچ، ساندويچ تست ميگو، ساندویچ میگو تعداد بازديد: 971 تعداد نظرات: 7

نظرات

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز