اعظم گلزارمنش
مواد لازم ساندويچ تست ميگو
برای 16 عدد
میگو 16 عدد درشت (800 گرم)
تخم مرغ همزده 2 عدد
آرد ذرت یک چهارم پیمانه
نان تست 8 برش
پیازچه خرد کرده 1 ساقه
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس
سس فلفل شیرین 60 میلی لیتر ( یک چهارم پیمانه)
آب مرغ 60 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)
سس سویا 2 قاشق چایخوری
روش تهیه ساندويچ تست ميگو
پوست میگوها را بگیرید و دمشان را نگه دارید. آنگاه در قسمت پشت میگو از درازا تا دمش شکافی ایجاد کنید و آن را باز کنید. به گونهای که میگو دو نیم نشود! سپس تخم مرغها و آرد ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. حالا میگو را بیفزائید و هم بزنید.
اكنون اطراف نان تست را بگیرید و هر نان را دو قسمت کنید. آنگاه روی هر برش نان، یک میگو بگذارید و رویش پیازچه بریزید. حالا قدری آن را با دست بفشارید تا میگو کاملا به نان بچسبد. سپس روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق داغ کنید. سپس ساندویچها را در آن سرخ کنید و روی هوله کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود. اینك ساندویچها را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید و با سس فراهم کرده میل کنید.
یادآوری: برای تهیه سس؛ همه مواد لازم را با هم مخلوط کنید.