Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 20:33

29
دی
كروكت سیب زمینی و گوجه فرنگی

كروكت سیب زمینی و گوجه فرنگی

روش تهیه كروكت سیب زمینی و گوجه فرنگی

سرور چاووشی

 

 

مواد لازم برای 20 عدد

سیب زمینی                        600 گرم

براكلی                               500 گرم

تخم مرغ                            1 عدد

نمك و فلفل سفید                به میزان لازم

پنیر موزارلای رنده كرده           150 گرم

خرده نان                           4 قاشق سوپخوری

گوجه فرنگی مینیاتوری           20 عدد

آرد برای غلتاندن كروكت         به میزان لازم

تخم مرغ همزده                  1 عدد

خرده نان اضافی                 به میزان لازم

 روش تهیه

سیب‌زمینی را بپزید، پوستش را بگیرید و خرد كنید. آن‌گاه براكلی را بپزید و همراه با سیب‌زمینی، پوره كنید و در ظرف مناسبی بریزید. سپس تخم‌مرغ، نمك، فلفل سفید، پنیر و خرده نان را به پورة سیب‌زمینی و براكلی بیفزائید و خوب مخلوط كنید. حالا روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه، كنار بگذارید. اكنون هربار قدری از مایة فراهم كرده، بردارید و وسط آن 1 عدد گوجه‌فرنگی بگذارید و آن را به شكل توپ جمع كنید. اكنون كروكت‌ها را ابتدا درون آرد و بعد درون تخم‌مرغ همزده و در آخر درون خرده نان اضافی بغلتانید. اكنون كروكت‌ را در روغن سرخ كنید و برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید.  

 

برچسب ها: كروكت سیب زمینی و گوجه فرنگی، مواد لازم كروكت سیب زمینی و گوجه فرنگی، انواع غذا با سیب زمینی، سیب زمنی و غذا، روش تهیه كروكت سیب زمینی و گوجه فرنگی، کروکت تعداد بازديد: 1656 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز