سرور چاووشی
مواد لازم برای 20 عدد
سیب زمینی 600 گرم
براكلی 500 گرم
تخم مرغ 1 عدد
نمك و فلفل سفید به میزان لازم
پنیر موزارلای رنده كرده 150 گرم
خرده نان 4 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی مینیاتوری 20 عدد
آرد برای غلتاندن كروكت به میزان لازم
تخم مرغ همزده 1 عدد
خرده نان اضافی به میزان لازم
روش تهیه
سیبزمینی را بپزید، پوستش را بگیرید و خرد كنید. آنگاه براكلی را بپزید و همراه با سیبزمینی، پوره كنید و در ظرف مناسبی بریزید. سپس تخممرغ، نمك، فلفل سفید، پنیر و خرده نان را به پورة سیبزمینی و براكلی بیفزائید و خوب مخلوط كنید. حالا روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه، كنار بگذارید. اكنون هربار قدری از مایة فراهم كرده، بردارید و وسط آن 1 عدد گوجهفرنگی بگذارید و آن را به شكل توپ جمع كنید. اكنون كروكتها را ابتدا درون آرد و بعد درون تخممرغ همزده و در آخر درون خرده نان اضافی بغلتانید. اكنون كروكت را در روغن سرخ كنید و برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید.