ایران كوهستانی
مواد لازم كوكوی كدو سبز و گوجه فرنگی
برای 6 نفر
آرد سبوسدار 125 گرم (1 پیمانه)
بیكینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمك دریا 1 قاشق چایخوری
ارگانو 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1 پینچ
تخم مرغ 2 عدد
شیرسویا 60 میلی لیتر (یك چهارم پیمانه)
سیر له كرده 1 حبه
نمك به میزان لازم
كدو سبز رنده كرده 1 پیمانه
فیله گوجه فرنگی ریز خرد كرده 2 عدد
روغن مخصوص سرخ كردن به میزان لازم
روش تهیه كوكوی كدو سبز و گوجه فرنگی
مواد خشك را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط تخممرغها، شیرسویا، سیر و نمك را به مواد خشك بیفزائید و هم بزنید. حالا كدو و گوجهفرنگی را نیز به مایه كوكو افزوده و مخلوط كنید.
آنگاه روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. سپس هربار به اندازه یك چهارم پیمانه از مایه كوكو را درون تابه بریزید و دو طرفش را سرخ كنید. اكنون كوكو را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید.