مریم طهماسبی
مواد لازم آش اسفناج و بلغور
برای 4-6 نفر
لپه 45 گرم
عدس 90 گرم
بلغور گندم 75 گرم
پیاز داغ 5 قاشق سوپخوری
اسفناج خرد كرده 1 كیلوگرم
نمك و فلفل به میزان لازم
ادویه مخلوط 1 قاشق چایخوری
رشته آش خرد كرده 50 گرم
كره 50 گرم
نعنا داغ 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه آش اسفناج و بلغور
لپه، عدس و بلغور را جداجدا بخیسانید و بپزید. آنگاه نیمی از پیاز داغ، اسفناج، نمك، فلفل و ادویه را درون قابلمه مناسبی بریزید و در حدود 10 دقیقه، روی اجاق بپزید. حالا حبوبات و رشته را به آن بیفزائید و بگذارید آش جا بیفتد. سپس كره و نیمی از نعنا داغ رادرون آش بریزید و هم بزنید. اكنون آش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با پیاز داغ و نعنا داغ باقیمانده، بیارائید.