Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 26 اردیبهشت 1403 - 21:25

17
دی
آش اسفناج و بلغور

آش اسفناج و بلغور

لپه، عدس و بلغور را جدا‌جدا بخیسانید و بپزید.

مریم طهماسبی

 

مواد لازم آش اسفناج و بلغور

برای 4-6 نفر 

لپه                              45 گرم

عدس                           90 گرم

بلغور گندم                     75 گرم

پیاز داغ                         5 قاشق سوپخوری

اسفناج خرد كرده           1 كیلوگرم

نمك و فلفل                   به میزان لازم

ادویه مخلوط                  1 قاشق چایخوری

رشته آش خرد كرده        50 گرم

كره                              50 گرم

نعنا داغ                         2 قاشق سوپخوری

روش تهیه آش اسفناج و بلغور 

لپه، عدس و بلغور را جدا‌جدا بخیسانید و بپزید. آن‌گاه نیمی از پیاز داغ، اسفناج، نمك، فلفل و ادویه را درون قابلمه مناسبی بریزید و در حدود 10 دقیقه، روی اجاق بپزید. حالا حبوبات و رشته را به آن بیفزائید و بگذارید آش جا بیفتد. سپس كره و نیمی از نعنا داغ رادرون آش بریزید و هم بزنید. اكنون آش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با پیاز داغ و نعنا داغ باقیمانده، بیارائید.

 

برچسب ها: آش اسفناج و بلغور، روش تهیه آش، دستور آش، آموزش آش، آش و سوپ تعداد بازديد: 1645 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز