Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 22 اردیبهشت 1403 - 16:34

14
دی
خورش بادمجان و عدس

خورش بادمجان و عدس

بادمجان را در صافی بریزید، رویش نمك بپاشید و یك ساعت كنار بگذارید.

فاطمه درویش

 

مواد لازم

برای 4-6 نفر خورش بادمجان و عدس

بادمجان مكعبی خرد كرده             3-4 عدد

عدس                                        100 گرم

فیله گوجه فرنگی خرد كرده           2 عدد

پرك فلفل قرمز                            1 قاشق چایخوری

پیاز خرد كرده                              1 عدد

سیر له كرده                               4-5 حبه

نعنای خرد كرده                           4 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل                                به میزان لازم

رب گوجه فرنگی                          1 قاشق سوپخوری

روغن زیتون                                160 میلی لیتر (دو سوم پیمانه)

رب انار                                       3 قاشق سوپخوری

ماست چكیده برای تزئین              به میزان لازم 

روش تهیه خورش بادمجان و عدس

بادمجان را در صافی بریزید، رویش نمك بپاشید و یك ساعت كنار بگذارید. آن‌گاه بادمجان را بفشارید و آب اضافیش را بگیرید. سپس عدس را بپزید و در صافی بریزید. حالا گوجه‌فرنگی، پرك فلفل قرمز، پیاز، سیر، نعنا، نمك، فلفل و رب گوجه‌فرنگی را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

حالا 1-2 قاشق سوپخوری از روغن زیتون را در قابلمه مناسبی بریزید و بادمجان، عدس و مخلوط گوجه‌فرنگی را  لا‌به‌لای هم درون قابلمه قرار دهید. آن‌گاه باقیمانده روغن زیتون و رب انار را به خورش بیفزائید و آن را روی حرارت ملایم بپزید. اكنون خورش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و در صورت دلخواه با ماست بیارائید. می‌توانید این خورش را با برنج میل كنید. 

 

برچسب ها: آشپزی با بادمجان، خورش بادمجان و عدس، دستور خورش بادمجان، آشپزی با عدس، آَشپزی تعداد بازديد: 1034 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز