فاطمه درویش
مواد لازم
برای 4-6 نفر خورش بادمجان و عدس
بادمجان مكعبی خرد كرده 3-4 عدد
عدس 100 گرم
فیله گوجه فرنگی خرد كرده 2 عدد
پرك فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
پیاز خرد كرده 1 عدد
سیر له كرده 4-5 حبه
نعنای خرد كرده 4 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 160 میلی لیتر (دو سوم پیمانه)
رب انار 3 قاشق سوپخوری
ماست چكیده برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه خورش بادمجان و عدس
بادمجان را در صافی بریزید، رویش نمك بپاشید و یك ساعت كنار بگذارید. آنگاه بادمجان را بفشارید و آب اضافیش را بگیرید. سپس عدس را بپزید و در صافی بریزید. حالا گوجهفرنگی، پرك فلفل قرمز، پیاز، سیر، نعنا، نمك، فلفل و رب گوجهفرنگی را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
حالا 1-2 قاشق سوپخوری از روغن زیتون را در قابلمه مناسبی بریزید و بادمجان، عدس و مخلوط گوجهفرنگی را لابهلای هم درون قابلمه قرار دهید. آنگاه باقیمانده روغن زیتون و رب انار را به خورش بیفزائید و آن را روی حرارت ملایم بپزید. اكنون خورش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و در صورت دلخواه با ماست بیارائید. میتوانید این خورش را با برنج میل كنید.