اعظم گلزارمنش
مواد لازم خوراك قالبی بادمجان و مرغ
برای 4 نفر
بادمجان 2 عدد
روغن مخصوص سرخكردن به میزان لازم
پیاز خرد كرده 1 عدد
سیر له كرده 2 حبه
سینه مرغ خرد كرده یك نصفه
برنج ایرانی مرغوب 150 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
آویشن 1 قاشق چایخوری
نمك به میزان لازم
آب گرم 375 میلی لیتر ( یك و یك دوم پیمانه)
روش تهیه خوراك قالبی بادمجان و مرغ
بادمجانها را از درازا، ورقهای ببرید و یك طرف آن را در روغن سرخ كنید. آنگاه 3-4 قاشق سوپخوری روغن، در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید. حالا مرغ را افزوده و تفت دهید و بگذارید بپزد. سپس برنج را درون مرغ بریزید و چند دقیقه تفت دهید.
اكنون ربگوجهفرنگی، ادویه و نمك را به خوراك بیفزائید و پس از 5 دقیقه، از روی حرارت بردارید. اینك ورقههای بادمجان را از طرف سرخ نشده به شكل زیبائی در ظرف نسوز چربكرده به قطر 17 سانتیمتر بچینید و ظرف را از مخلوط برنج و مرغ پر كنید. سپس آب را بیفزائید و روی ظرف را با فویل بپوشانید.
آنگاه خوراك را به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید. اینك قالب را از فر درآورید و همینكه قدری خنك شد، آن را روی ظرف مناسبی برگردانید و با برگهای نعنا بیارائید.