Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:38

6
دی
رول‌های پر شده مرغ (به سبك ايتاليايی)

رول‌های پر شده مرغ (به سبك ايتاليايی)

پوست و استخوان سینه مرغ را جدا كنید و آن را به دو نیم تقسیم نمائید.

تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه

 

مواد لازم رول‌های پر شده مرغ 

سینه مرغ                                   1 عدد درشت

پاپریكا، پودر سیر و پودر آویشن       به میزان لازم

نمك و فلفل                                 به میزان لازم

برگ اسفناج                                4-6 عدد

قارچ ورقه‌ای خرد كرده                   3 عدد

فلفل دلمه‌ای زرد كبابی خرد كرده  یك نصفه

گردوی خرد كرده                         2 عدد

پنیر موزارلای رنده كرده                 60 گرم

سفیده تخم مرغ همزده                1 عدد

آرد                                             3 قاشق سوپخوری

روغن مخصوص سرخ كردن             به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس گوجه فرنگی

فیله گوجه فرنگی ریز خرد كرده      1 عدد متوسط

روغن مایع                                 1 قاشق سوپخوری

سس گوجه فرنگی                      1 قاشق سوپخوری

گردوی آسیاب كرده                     2 قاشق سوپخوری

جعفری خرد كرده                       2 قاشق سوپخوری

آب                                          2 قاشق سوپخوری 

روش تهیه رول‌های پر شده مرغ 

پوست و استخوان سینه مرغ را جدا كنید و آن را به دو نیم تقسیم نمائید. آن‌گاه هر قسمت را نیزاز طول دو نیم كنید و قدری با استیك كوب بكوبید تا نازك شود ولی سوراخ نشود! حالا ادویه، نمك، فلفل و قدری روغن در ظرف مناسبی ، مخلوط كنید و تكه‌های مرغ را با مایه فراهم كرده مزه دار نمائید.

اكنون روی هرتكه از مرغ قدری از سس فراهم كرده بمالید و به ترتیب از برگ اسفناج، قارچ، فلفل دلمه‌ای، گردو و پنیر موزارلا رویش بگذارید و آن را رول كنید. اینك رول‌های مرغ را ابتدا در سفیده تخم‌مرغ و بعد در آرد بغلتانید و در روغن داغ سرخ كنید. حالا رول‌های مرغ را برش بزنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید. خوراك را با سس باقیمانده میل كنید.

روش تهیه سس گوجه فرنگی

گوجه‌فرنگی را همراه با روغن در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید. آن‌گاه سس گوجه‌فرنگی، گردو، جعفری و آب را به آن بیفزائید و پس از 5 دقیقه از روی حرارت بردارید. 

 

برچسب ها: آشپزی، آشپزی با مرغ، رول‌های پر شده مرغ، آشپزی ایتالیایی، سس گوجه فرنگی تعداد بازديد: 1178 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز