تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه
مواد لازم رولهای پر شده مرغ
سینه مرغ 1 عدد درشت
پاپریكا، پودر سیر و پودر آویشن به میزان لازم
نمك و فلفل به میزان لازم
برگ اسفناج 4-6 عدد
قارچ ورقهای خرد كرده 3 عدد
فلفل دلمهای زرد كبابی خرد كرده یك نصفه
گردوی خرد كرده 2 عدد
پنیر موزارلای رنده كرده 60 گرم
سفیده تخم مرغ همزده 1 عدد
آرد 3 قاشق سوپخوری
روغن مخصوص سرخ كردن به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس گوجه فرنگی
فیله گوجه فرنگی ریز خرد كرده 1 عدد متوسط
روغن مایع 1 قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
گردوی آسیاب كرده 2 قاشق سوپخوری
جعفری خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
آب 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه رولهای پر شده مرغ
پوست و استخوان سینه مرغ را جدا كنید و آن را به دو نیم تقسیم نمائید. آنگاه هر قسمت را نیزاز طول دو نیم كنید و قدری با استیك كوب بكوبید تا نازك شود ولی سوراخ نشود! حالا ادویه، نمك، فلفل و قدری روغن در ظرف مناسبی ، مخلوط كنید و تكههای مرغ را با مایه فراهم كرده مزه دار نمائید.
اكنون روی هرتكه از مرغ قدری از سس فراهم كرده بمالید و به ترتیب از برگ اسفناج، قارچ، فلفل دلمهای، گردو و پنیر موزارلا رویش بگذارید و آن را رول كنید. اینك رولهای مرغ را ابتدا در سفیده تخممرغ و بعد در آرد بغلتانید و در روغن داغ سرخ كنید. حالا رولهای مرغ را برش بزنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید. خوراك را با سس باقیمانده میل كنید.
روش تهیه سس گوجه فرنگی
گوجهفرنگی را همراه با روغن در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید. آنگاه سس گوجهفرنگی، گردو، جعفری و آب را به آن بیفزائید و پس از 5 دقیقه از روی حرارت بردارید.