اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4-6 نفر
پاستای پنه 400 گرم
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
پیاز ریز خرد كرده 1 عدد درشت
سیر له كرده 5 حبه
فیله مرغ خلالی خرد كرده 400 گرم
قارچ ورقهای خرد كرده 500 گرم
خامه صبحانه 250 گرم
بلوچیز 200 گرم
ریحان خرد كرده 80 گرم
روش تهیه
در قابلمه مناسبی، آب بریزید و یك قاشق سوپخوری نمك و قدری روغن به آن بیفزائید. آنگاه قابلمه را روی اجاق بگذارید و آب را بجوشانید. سپس پاستا را در آب جوش بریزید و بگذارید اندكی نرم شود. حالا پاستا را در آبكش بریزید و كنار بگذارید. اكنون در تابه مناسبی ، قدری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. بعد سیر را بیفزائید و تفت دهید.
اینك فیله مرغ را افزوده و تفت دهید و پس از آن قارچ را نیز درون تابه بریزید و 5 دقیقه دیگر، همه مواد را تفت دهید. سپس خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. حالا بلوچیز را درون خامه بریزید و بگذارید پنیر آب شود. آنگاه پنه، ریحان، مخلوط مرغ، خامه و پنیر را در كاسة مناسبی بریزید و مخلوط كنید و آن را در ظرف مناسبی بریزید. اكنون پاستا را به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجة سانتیگراد قرار دهید تا پاستا بپزد و طلائی رنگ شود. اینك پاستا را با ریحان بیارائید.