Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 04:58

6
دی
پِنه با ریحان و بلوچیز

پِنه با ریحان و بلوچیز

روش تهیه پِنه با ریحان و بلوچیز

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

 پاستای پنه                            400 گرم

روغن مایع                               2 قاشق سوپخوری

پیاز ریز خرد كرده                       1 عدد درشت

سیر له كرده                            5 حبه

فیله مرغ خلالی خرد كرده           400 گرم

قارچ ورقه‌ای خرد كرده               500 گرم

خامه صبحانه                          250 گرم

بلوچیز                                   200 گرم

ریحان خرد كرده                       80 گرم

 

 روش تهیه

در قابلمه مناسبی، آب بریزید و یك قاشق سوپخوری نمك و قدری روغن به آن بیفزائید. آن‌گاه قابلمه را روی اجاق بگذارید و آب را بجوشانید. سپس پاستا را در آب جوش بریزید و بگذارید اندكی نرم شود. حالا پاستا را در آبكش بریزید و كنار بگذارید. اكنون در تابه مناسبی ، قدری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. بعد سیر را بیفزائید و تفت دهید.

اینك فیله مرغ را افزوده و تفت دهید و پس از آن قارچ را نیز درون تابه بریزید و 5 دقیقه دیگر، همه مواد را تفت دهید. سپس خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. حالا بلوچیز را درون خامه بریزید و بگذارید پنیر آب شود. آن‌گاه پنه، ریحان، مخلوط مرغ، خامه و پنیر را در كاسة مناسبی بریزید و مخلوط كنید و آن را در ظرف مناسبی بریزید. اكنون پاستا را به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجة سانتیگراد قرار دهید تا پاستا بپزد و طلائی رنگ شود. اینك پاستا را با ریحان بیارائید. 

 

برچسب ها: روش تهیه پاستا، انواع پاستا، پستا پنه، پاستا پنه با مرغ و ریحان، غذا با پاستا تعداد بازديد: 1125 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز