معصومه عیوضی
مواد لازم برای 4-6 نفر
سویا، دانه ریز 30 گرم
مارگارین 20 گرم
نمك و فلفل قرمز به میزان لازم
زردچوبه و ادویه مخلوط به میزان لازم
پیازداغ 1 قاشق سوپخوری
آب گوجه فرنگی 1 لیتر (4 پیمانه)
لوبیاسبز خرد كرده و پخته 100 گرم
هویج خرد كرده و پخته 1 عدد
نخود فرنگی پخته 200 گرم
فلفل سبز خرد كرده 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
برنج قهوهای 3 پیمانه
دارچین 1 قاشق چایخوری
زعفران حلكرده 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه
سویا را ده دقیقه بخیسانید و بعد در قابلمة مناسبی بریزید. مارگارین را بیفزائید و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و سویا را تفت دهید. آنگاه نمك، فلفل، زردچوبه، ادویه، پیاز داغ، آب گوجهفرنگی، لوبیاسبز، هویج، نخود فرنگی، فلفل سبز و رب گوجهفرنگی را به سویا افزوده و بگذارید سبزیجات بپزد و آبش كشیده شود. برنج را به مدت تقریبی 4 ساعت بخیسانید و به ازای هر یك پیمانه برنج، یك و نیم برابر آب درون قابلمة مناسبی بریزید و برنج را به شكل كته بپزید. حالا سبزیجات پخته و برنج قهوهای را با هم مخلوط كنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید. در صورت دلخواه میتوانید آن را با دارچین و زعفران بیارائید.