Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 28 اردیبهشت 1403 - 21:21

17
آذر
پلوی قهوه‌ای با سبزیجات

پلوی قهوه‌ای با سبزیجات

روش تهیه پلوی قهوه‌ای با سبزیجات

معصومه عیوضی

 

مواد لازم برای 4-6  نفر

سویا، دانه ریز                      30 گرم

مارگارین                             20 گرم

نمك و فلفل قرمز                 به میزان لازم

زردچوبه و ادویه مخلوط         به میزان لازم

پیازداغ                              1 قاشق سوپخوری

آب گوجه فرنگی                 1 لیتر (4 پیمانه)

لوبیاسبز خرد كرده و پخته     100 گرم

هویج خرد كرده و پخته        1 عدد

نخود فرنگی پخته               200 گرم

فلفل سبز خرد كرده            1 عدد

رب گوجه فرنگی                1 قاشق سوپخوری

برنج قهوه‌ای                     3 پیمانه

دارچین                           1 قاشق چایخوری

زعفران حلكرده                 1 قاشق سوپخوری

روش تهیه

سویا را ده دقیقه بخیسانید و بعد در قابلمة مناسبی بریزید. مارگارین را بیفزائید و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و سویا را تفت دهید. آن‌گاه نمك، فلفل، زردچوبه، ادویه، پیاز داغ، آب گوجه‌فرنگی، لوبیاسبز، هویج، نخود فرنگی، فلفل سبز و رب گوجه‌فرنگی را به سویا افزوده و بگذارید سبزیجات بپزد و آبش كشیده شود. برنج را به مدت تقریبی 4 ساعت بخیسانید و به ازای هر یك پیمانه برنج، یك و نیم برابر آب درون قابلمة مناسبی بریزید و برنج را به شكل كته بپزید. حالا سبزیجات پخته و برنج قهوه‌ای را با هم مخلوط كنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید. در صورت دلخواه می‌توانید آن را با دارچین و زعفران بیارائید. 

 

برچسب ها: پلوی قهوه‌ای با سبزیجات، انواع غذا با پلو قهوه ای، غذا با سبزیجات، طرز تهیه پلوی قهوه‌ای با سبزیجات، انواع پلو با سبزیجات تعداد بازديد: 743 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز