اعظم گلزارمنش
مواد لازم كوكوی مرغ
برای 6 نفر
سینه مرغ پخته و خرد كرده 600-700 گرم
پیازداغ 3 قاشق سوپخوری
جعفری ریز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 4-5 عدد
روغن مخصوص سرخكردن به میزان لازم
روش تهیه كوكوی مرغ
مرغ، پیازداغ، جعفری، نمك، فلفل، زعفران و تخممرغها را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه به میزان كافی روغن در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. سپس مایه فراهم كرده را در تابه بریزید، درتابه را بگذارید و كوكو را با حرارت ملایم بپزید. همینكه یك طرف كوكو طلائی رنگ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز، برشته شود. اینك كوكو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.