نفیسه قنبری
مواد لازم خوراك فيله با سبزيجات
برای 4 نفر
فیلۀ گوساله 700 گرم
زنجفیل رنده کرده 2 قاشق سوپخوری
برگ گشنیز خرد کرده یک چهارم پیمانه
سرکۀ برنج 2 قاشق سوپخوری
روغن کنجد 2 قاشق سوپخوری
كنسرو بلال تزئینی 125 گرم
فلفل دلمهای قرمز، خلالی خرد کرده 1 عدد متوسط
لوبیا سبز خرد كرده و پخته 100 گرم
سویا سس 2 قاشق سوپخوری
برگ اسفناج خرد كرده 250 گرم
جوانۀ ماش 240 گرم
برگ گشنیز (اضافی) یک دوم پیمانه
روش تهیه خوراك فيله با سبزيجات
گوشت را خلالی خرد كنید و آن را همراه با زنجفیل، گشنیز و سرکه، در ظرف مناسبی بریزید. آنگاه روی ظرف را بپوشانید و دست کم 3ساعت یا یک شب در یخچال نگه دارید. حالا نیمی از روغن را در تابۀ مناسبی بریزید و گوشت را در آن تفت دهید.سپس بگذارید گوشت بپزد و طلائی رنگ شود. اكنون گوشت را از تابه درآورید و باقیماندۀ روغن را درون تابه بریزید.
حالا بلال، فلفل دلمهای و لوبیا سبز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوشت را همراه با سس سویا به تابه برگردانید و بگذارید خوراک کاملا گرم شود. اینک اسفناج، جوانة ماش و گشنیز (اضافی) را افزوده و تفت دهید. حالا بگذارید اسفناج بپزد و بعد خوراك را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید.