Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 00:54

19
آبان
كباب علی نازیك

كباب علی نازیك

روش تهیه کباب علی نازیک

اعظـــم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 4 نفر

 بادمجان كبابی                                       4 عدد

سیر له كرده                                           4 حبه

نمك و فلفل                                            به میزان لازم

ماست سفت                                          4 قاشق سوپخوری

كره                                                      50 گرم

پیاز ریز خرد كرده                                     1 عدد

گوشت چرخكرده                                     600 گرم

گوجه‌فرنگی پوست كنده و خرد كرده            2 عدد

چیلی سبز خرد كرده                               4 عدد

مواد لازم برای تهیه‌ی سس

كره                                                      50 گرم

پاپریكا                                                  1 قاشق چایخوری

پرك فلفل قرمز                                       4 قاشق چایخوری (20 گرم)

 روش تهیه

بادمجان‌های كبابی را پوره كنید و در ظرف مناسبی بریزید. سیر، نمك، فلفل و ماست را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. آن‌گاه كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید. سپس گوشت، نمك و فلفل را بیفزائید و به مدت تقریبی 10 دقیقه، تفت دهید. حالا گوجه‌فرنگی و چیلی را اضافه كنید و 10 دقیقه‌ی دیگر، آن را بپزید. اكنون پوره‌ی بادمجان و ماست را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید، مخلوط فراهم كرده‌ی گوشت را بیفزائید و با گوجه‌فرنگی مینیاتوری، برگ نعنا و سس بیارائید.

روش تهیه‌ی سس

كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه پاپریكا و پرك فلفل قرمز را بیفزائید و اندكی تفت دهید.

برچسب ها: انواع کباب، طرز تهیه کباب علی نازیک، طرز تهیه کباب، غذا با گوشت قرمز، کباب با سس مخصوص تعداد بازديد: 795 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز