اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 8-10 نفر
جوی پوست كنده 360 گرم
آب مرغ یا گوشت 1 لیتر (4 پیمانه)
شیر 500 میلی لیتر (2 پیمانه)
نمك و فلفل سفید به میزان لازم
هویج ریز خرد كرده 2 عدد
خامة صبحانه 150 میلی لیتر (دو سوم پیمانه)
جعفری ریز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه سوپ جو
جو را از شب قبل بخیسانید، بپزید و پس از خنك شدن، در كاسة دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. آنگاه جوی پوره كرده را در قابلمة مناسبی بریزید و آب مرغ، شیر، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و روی اجاق بگذارید. سپس سوپ را پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود. حالا هویج را بپزید و همراه با خامه، درون سوپ بریزید. اكنون سوپ را برای پذیرائی، در سوپخوری بكشید و با جعفری خرد كرده بیارائید.