Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 21:48

16
آبان
سوپ جو

سوپ جو

روش تهیه سوپ جو

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 8-10 نفر

جوی پوست كنده                    360 گرم

آب مرغ یا گوشت                    1 لیتر (4 پیمانه)

 شیر                                   500 میلی لیتر (2 پیمانه)

نمك و فلفل سفید                  به میزان لازم

هویج ریز خرد كرده                 2 عدد

خامة صبحانه                        150 میلی لیتر (دو سوم پیمانه)

جعفری ریز خرد كرده              2 قاشق سوپخوری

 روش تهیه سوپ جو

جو را از شب قبل بخیسانید، بپزید و پس از خنك شدن، در كاسة دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. آن‌گاه جوی پوره كرده را در قابلمة مناسبی بریزید و آب مرغ، شیر، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و روی اجاق بگذارید. سپس سوپ را پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود. حالا هویج را بپزید و همراه با خامه، درون سوپ بریزید. اكنون سوپ را برای پذیرائی، در سوپخوری بكشید و با جعفری خرد كرده بیارائید.   

 

برچسب ها: طرز تهیه سوپ جو، مواد لازم سوپ جو، روش تهیه سوپ جو، سوپ جو، مواد لازم و طرز تهیه سوپ جو تعداد بازديد: 849 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز