Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 23:58

14
آبان
بورك گوشت و زيتون

بورك گوشت و زيتون

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید. آن‌گاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید. سپس زیتون را افزوده و مخلوط كنید.

مرضیه مرشدی

 

مواد لازم بورك گوشت و زيتون

برای 4 نفر 

روغن مخصوص سرخكردن                     2 قاشق سوپخوری

پیاز خرد كرده                                     1 عدد

زیتون بدون هسته و خرد كرده               250 گرم

گوشت چرخكرده                               200 گرم

گردوی خرد كرده                               85 گرم

پاپریكا                                             یك دوم قاشق چایخوری

نمك                                              به میزان لازم

رب انار رقیق                                   2 قاشق چایخوری

پیازچة خرد كرده                              8 ساقه

جعفری خرد كرده                            100 گرم

خمیر یوفكا                                    750 گرم

روش تهیه بورك گوشت و زيتون

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید. آن‌گاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید. سپس زیتون را افزوده و مخلوط كنید. حالا گوشت را نیز درون تابه بریزید و بگذارید سرخ شود. اكنون گردو، پاپریكا و نمك را بیفزائید و تابه را 5 دقیقة دیگر، روی حرارت نگه دارید. اینك تابه را از روی حرارت بردارید و رب انار را همراه با پیازچه و جعفری به مخلوط گوشت بیفزائید. آن‌گاه از خمیر دایره‌های 15 سانتیمتری ببرید و روی هر خمیر یك قاشق سوپخوری از مواد میانی بگذارید. حالا یك طرف خمیر را روی مواد میانی برگردانید و لبه‌های آن را با سفیده تخم‌مرغ، به هم بچسبانبد. سپس بورك‌ها را در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجة سانتیگراد، بپزید.

 

برچسب ها: بورك گوشت و زيتون، مواد لازم بورك گوشت و زيتون، روش تهیه بورك گوشت و زيتون، بورک گوشت، بورک تعداد بازديد: 1686 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز