مرضیه مرشدی
مواد لازم بورك گوشت و زيتون
برای 4 نفر
روغن مخصوص سرخكردن 2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد كرده 1 عدد
زیتون بدون هسته و خرد كرده 250 گرم
گوشت چرخكرده 200 گرم
گردوی خرد كرده 85 گرم
پاپریكا یك دوم قاشق چایخوری
نمك به میزان لازم
رب انار رقیق 2 قاشق چایخوری
پیازچة خرد كرده 8 ساقه
جعفری خرد كرده 100 گرم
خمیر یوفكا 750 گرم
روش تهیه بورك گوشت و زيتون
روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید. آنگاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید. سپس زیتون را افزوده و مخلوط كنید. حالا گوشت را نیز درون تابه بریزید و بگذارید سرخ شود. اكنون گردو، پاپریكا و نمك را بیفزائید و تابه را 5 دقیقة دیگر، روی حرارت نگه دارید. اینك تابه را از روی حرارت بردارید و رب انار را همراه با پیازچه و جعفری به مخلوط گوشت بیفزائید. آنگاه از خمیر دایرههای 15 سانتیمتری ببرید و روی هر خمیر یك قاشق سوپخوری از مواد میانی بگذارید. حالا یك طرف خمیر را روی مواد میانی برگردانید و لبههای آن را با سفیده تخممرغ، به هم بچسبانبد. سپس بوركها را در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجة سانتیگراد، بپزید.