اعظم گلزارمنش
مواد لازم كاله جوش
برای 4 نفر
پیازداغ 4 قاشق سوپخوری
نعنا داغ 3 قاشق سوپخوری
سیرداغ 2 قاشق سوپخوری
زردچوبه یك دوم قاشق چایخوری
مغز گردوی نیمكوب كرده 150 گرم
كشك 500 گرم (2 پیمانه)
آب 250 میلی لیتر (1 پیمانه)
روش تهیه كاله جوش
پیازداغ، نعنا داغ، سیرداغ و زردچوبه را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه مغز گردو را بیفزائید و 30 ثانیه تفت دهید. سپس كشك و آب را با هم مخلوط كنید و آن را نیز درون قابلمه بریزید. حالا كاله جوش را 5 دقیقه بجوشانید و در صورت نیاز، اندكی نمك به آن بیفزائید. اكنون كاله جوش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و در صورت دلخواه با نان میل كنید.