Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:08

7
آبان
كاله جوش

كاله جوش

پیازداغ، نعنا داغ، سیرداغ و زردچوبه را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه مغز گردو را بیفزائید و 30 ثانیه تفت دهید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم كاله جوش

برای 4 نفر 

پیازداغ                                4 قاشق سوپخوری

نعنا داغ                              3 قاشق سوپخوری

سیرداغ                              2 قاشق سوپخوری

زردچوبه                            یك دوم قاشق چایخوری

مغز گردوی نیمكوب كرده      150 گرم

كشك                              500 گرم (2 پیمانه)

آب                                 250 میلی لیتر (1 پیمانه)

روش تهیه كاله جوش 

پیازداغ، نعنا داغ، سیرداغ و زردچوبه را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه مغز گردو را بیفزائید و 30 ثانیه تفت دهید. سپس كشك و آب را با هم مخلوط كنید و آن را نیز درون قابلمه بریزید. حالا كاله جوش را 5 دقیقه بجوشانید و در صورت نیاز، اندكی نمك به آن بیفزائید. اكنون كاله جوش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و در صورت دلخواه با نان میل كنید.

 

برچسب ها: آشپزی، آشپزی آسان، كاله جوش، مواد لازم كاله جوش، روش تهیه كاله جوش تعداد بازديد: 1208 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز