اعظم گلزارمنش
مواد لازم مينی پيتزا
برای 4 نفر
آرد 300 گرم
نمك یكچهارم قاشق چایخوری
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
مایه خمیر فوری 6 گرم
شكر یكدوم چایخوری
آب ولرم 120 میلیلیتر
مواد لازم میانی
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
سیر له كرده 1 حبه
پیاز خرد كرده 1 عدد
كنسرو گوجهفرنگی پوره كرده یك قوطی 400 گرمی
پودر اُرگانو 1 قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
پنیر موزارلای رنده كرده 300 گرم
ژامبون خرد كرده 150 گرم
سوسیس حلقهای خرد كرده 150 گرم
فلفل دلمهای سبز و قرمز خلالی خرد كرده از هر كدام نصف عدد
زیتون سیاه 10 عدد
پنیر پارمسان رنده كرده 100 گرم
روش تهیه مينی پيتزا
آرد و نمك را الك كنید و در كاسۀ مناسبی بریزید. روغن زیتون، مایه خمیر و شكر را بیفزائید و آب را كمكم اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. آنگاه خمیر را ورز دهید تا نرم و لطیف شود و بعد آن را در كاسۀ چربكرده بگذارید. رویش را بپوشانید و یك ساعت استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود. سپس خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر یك را به شكل توپ درآورید. روی خمیرها وردنه بكشید و با فاصله، در سینی چربكرده بچینید. حالا روغن زیتون را در تابۀ مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. سیر و پیاز را بیفزائید و تفت دهید. سپس كنسرو گوجهفرنگی را بیفزائید و سس را بپزید تا غلیظ شود. حالا اُرگانو، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و تابه را از روی اجاق بردارید. اینك سس فراهم كرده را روی خمیرها بمالید و پنیر موزارلا بریزید. سپس ژامبون، سوسیس، فلفل دلمهای و زیتون سیاه را رویشان بچینید و پنیر پارمسان بپاشید. اكنون سینی را در فر گرم شده با دمای 200 درجۀ سانتیگراد قرار دهید و پیتزا را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه بپزید.