Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 - 22:05

6
آبان
مينی پيتزا

مينی پيتزا

آرد و نمك را الك كنید و در كاسۀ مناسبی بریزید. روغن زیتون، مایه خمیر و شكر را بیفزائید و آب را كم‌كم اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم مينی پيتزا

برای 4 نفر 

آرد                       300 گرم

نمك                     یك‌چهارم قاشق چایخوری

روغن زیتون           1 قاشق سوپخوری

مایه خمیر فوری     6 گرم

شكر         یك‌دوم چایخوری

آب ولرم   120 میلی‌لیتر

مواد لازم میانی

روغن زیتون           3 قاشق سوپخوری

سیر له كرده          1 حبه

پیاز خرد كرده         1 عدد

كنسرو گوجه‌فرنگی پوره كرده               یك قوطی 400 گرمی

پودر اُرگانو             1 قاشق چایخوری

نمك و فلفل           به میزان لازم

پنیر موزارلای رنده كرده        300 گرم

ژامبون خرد كرده                150 گرم

سوسیس حلقه‌ای خرد كرده     150 گرم

فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز خلالی خرد كرده    از هر كدام نصف عدد

زیتون سیاه                          10 عدد

پنیر پارمسان رنده كرده           100 گرم 

روش تهیه مينی پيتزا

آرد و نمك را الك كنید و در كاسۀ مناسبی بریزید. روغن زیتون، مایه خمیر و شكر را بیفزائید و آب را كم‌كم اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. آن‌گاه خمیر را ورز دهید تا نرم و لطیف شود و بعد آن را در كاسۀ چربكرده بگذارید. رویش را بپوشانید و یك ساعت استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود. سپس خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر یك را به شكل توپ درآورید. روی خمیرها وردنه بكشید و با فاصله، در سینی چربكرده بچینید. حالا روغن زیتون را در تابۀ مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. سیر و پیاز را بیفزائید و تفت دهید. سپس كنسرو گوجه‌فرنگی را بیفزائید و سس را بپزید تا غلیظ شود. حالا اُرگانو، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و تابه را از روی اجاق بردارید. اینك سس فراهم كرده را روی خمیرها بمالید و پنیر موزارلا بریزید. سپس ژامبون، سوسیس، فلفل دلمه‌ای و زیتون سیاه را رویشان بچینید و پنیر پارمسان بپاشید. اكنون سینی را در فر گرم شده با دمای 200 درجۀ سانتیگراد قرار دهید و پیتزا را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه بپزید.

 

برچسب ها: پیتزا، مينی پيتزا، مواد لازم مينی پيتزا، روش تهیه مينی پيتزا تعداد بازديد: 894 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز