اعظم گلزارمنش
مواد لازم آش گوشت
برای 6 - 8 نفر
گوشت سردست یا گردن گوسفند 500 گرم
نخود آبگوشتی 100 گرم
برنج نیمدانهی ایرانی 300 گرم (2 پیمانه)
نمك و فلفل به میزان لازم
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
پیازداغ 100 گرم
دارچین 2 قاشق سوپخوری
نعنا داغ برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه آش گوشت
گوشت را بپزید، استخوانهایش را بگیرید و گوشت را بكوبید تا نرم شود. نخود را نیز بپزید و كنار بگذارید. آنگاه برنج خیسانده را در قابلمهی مناسبی بریزید، به میزان كافی آب به آن بیفزائید و بگذارید برنج بپزد و نرم شود. سپس گوشت كوبیده، نخود پخته، نمك، فلفل، زردچوبه و سهچهارم از پیازداغ را درون برنج پخته بریزید و پیوسته آش را هم بزنید تا جا بیفتد و غلیظ شود. اینك نیمی از دارچین را به آش بیفزائید و مخلوط كنید. آنگاه آش را برای پذیرائی در كاسهی مناسبی بكشید و آن را با باقیماندهی دارچین، پیازداغ و نعناداغ بیارائید.