Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 19:28

29
مهر
آش گوشت

آش گوشت

گوشت را بپزید، استخوان‌هایش را بگیرید و گوشت را بكوبید تا نرم شود. نخود را نیز بپزید. آن‌گاه برنج خیسانده را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم آش گوشت

برای 6 - 8 نفر

گوشت سردست یا گردن گوسفند               500 گرم

نخود آبگوشتی        100 گرم

برنج نیمدانه‌ی ایرانی                         300 گرم (2 پیمانه)

نمك و فلفل              به میزان لازم

زردچوبه   1 قاشق چایخوری

پیازداغ     100 گرم

دارچین    2 قاشق سوپخوری

نعنا داغ برای تزئین                به میزان لازم

 

روش تهیه  آش گوشت

گوشت را بپزید، استخوان‌هایش را بگیرید و گوشت را بكوبید تا نرم شود. نخود را نیز بپزید و كنار بگذارید. آن‌گاه برنج خیسانده را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید، به میزان كافی آب به آن بیفزائید و بگذارید برنج بپزد و نرم شود. سپس گوشت كوبیده، نخود پخته، نمك، فلفل، زردچوبه و سه‌چهارم از پیازداغ را درون برنج پخته بریزید و پیوسته آش را هم بزنید تا جا بیفتد و غلیظ شود. اینك نیمی از دارچین را به آش بیفزائید و مخلوط كنید. آن‌گاه آش را برای پذیرائی در كاسه‌ی مناسبی بكشید و آن را با باقیمانده‌ی دارچین، پیازداغ و نعناداغ  بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش پخت آش، آش گوشت، انواع آش، مواد لازم آش گوشت، روش تهیه آش گوشت تعداد بازديد: 1384 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز