Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 13:26

27
مهر
هليم بادمجان

هليم بادمجان

پوست بادمجان‌ها را بگیرید، كلاهك آن را جدا سازید و بادمجان را از درازا نصف كنید. آن‌گاه رویشان نمك بپاشید و 30 دقیقه، كنار بگذارید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم هليم بادمجان

برای 8-10 نفر

بادمجان      2 كیلوگرم

نمك و فلفل              به میزان لازم

روغن مخصوص سرخ كردن  به میزان لازم

عدس          190 گرم (1 پیمانه)

گوشت سردست گوسفندی         1 كیلوگرم

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

كشك        500 گرم

نعناداغ     4 قاشق سوپخوری

پیازداغ     6 قاشق سوپخوری

سیرداغ    3 قاشق سوپخوری

گردوی خرد كرده              3 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه هليم بادمجان

پوست بادمجان‌ها را بگیرید، كلاهك آن را جدا سازید و بادمجان را از درازا نصف كنید. آن‌گاه رویشان نمك بپاشید و 30 دقیقه، كنار بگذارید. حالا بادمجان‌ها را با آب سرد بشوئید و روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا رطوبتش گرفته شود. سپس در تابه‌ی مناسبی، روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید. حالا بادمجان‌ها را در روغن سرخ كنید و روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود. اینك عدس خیسانده را بپزید و با بادمجان سرخكرده و 1 پیمانه آب، در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كاملا بپزد و آبش كشیده شود. اكنون گوشت، نمك، فلفل، زردچوبه و یك عدد پیاز را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و بگذارید بپزد. سپس گوشت پخته را با گوشت‌كوب بكوبید و كم‌كم مخلوط بادمجان و عدس را به آن بیفزائید. آن‌گاه كشك، نیمی از نعنا‌داغ، پیازداغ و سیرداغ را به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم، هم بزنید تا هلیم بادمجان صاف و یكدست شود. حالا هلیم بادمجان را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با باقیمانده‌ی نعناداغ، پیازداغ، سیرداغ و گردو بیارائید.

 

برچسب ها: هليم بادمجان، مواد لازم هليم بادمجان، روش تهیه هليم بادمجان، آشپزی با بادمجان، غذا با بادمجان تعداد بازديد: 906 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز