Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 26 اردیبهشت 1403 - 10:10

16
مهر
انار پلو

انار پلو

سینه‌های مرغ را همراه با پیاز، زردچوبه، نمك و مقداری آب بپزید و بعد آن را ریش ریش كنید. آن‌گاه برنج خیسانده را در آب جوش دارای نمك، بریزید.

سرور  چاووشی

 

مواد لازم انار پلو

برای 4-6 نفر

 

سینه ‌مرغ                  2 عدد

پیاز خرد كرده               1 عدد

زردچوبه                     یك دوم قاشق چایخوری

نمك                         به میزان لازم

برنج                        300 گرم

پیازداغ                     2 قاشق سوپخوری

گشنیز خرد كرده        150 گرم

خلال پسته               90 گرم

دانه انار                    از یك انار درشت

روغن                      به میزان لازم

زعفران حلكرده          3 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه انار پلو

سینه‌های مرغ را همراه با پیاز، زردچوبه، نمك و مقداری آب بپزید و بعد آن را ریش ریش كنید. آن‌گاه برنج خیسانده را در آب جوش دارای نمك، بریزید و همینكه برنج نرم شد، آن را صاف كنید. سپس پیازداغ را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق‌ بگذارید. حالا مرغ، ‌گشنیز، خلال پسته، انار و اندكی نمك به آن بیفزائید و تفت دهید. اینك در قابلمه مناسبی، قدری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس برنج و مخلوط فراهم كرده انار را لابه‌لای هم، در قابلمه بریزید و به مدت تقریبی 45دقیقه، دم كنید. اكنون مخلوط روغن و زعفران را روی انارپلو بدهید و 5 دقیقه دیگر آن را روی حرارت نگه دارید. حالا انارپلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با انار و خلال پسته، بیارائید.

 

برچسب ها: انار پلو، مواد لازم انار پلو، روش تهیه انار پلو، غذا با انار، آشپزی با انار تعداد بازديد: 891 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز