سرور چاووشی
مواد لازم انار پلو
برای 4-6 نفر
سینه مرغ 2 عدد
پیاز خرد كرده 1 عدد
زردچوبه یك دوم قاشق چایخوری
نمك به میزان لازم
برنج 300 گرم
پیازداغ 2 قاشق سوپخوری
گشنیز خرد كرده 150 گرم
خلال پسته 90 گرم
دانه انار از یك انار درشت
روغن به میزان لازم
زعفران حلكرده 3 قاشق سوپخوری
روش تهیه انار پلو
سینههای مرغ را همراه با پیاز، زردچوبه، نمك و مقداری آب بپزید و بعد آن را ریش ریش كنید. آنگاه برنج خیسانده را در آب جوش دارای نمك، بریزید و همینكه برنج نرم شد، آن را صاف كنید. سپس پیازداغ را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. حالا مرغ، گشنیز، خلال پسته، انار و اندكی نمك به آن بیفزائید و تفت دهید. اینك در قابلمه مناسبی، قدری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس برنج و مخلوط فراهم كرده انار را لابهلای هم، در قابلمه بریزید و به مدت تقریبی 45دقیقه، دم كنید. اكنون مخلوط روغن و زعفران را روی انارپلو بدهید و 5 دقیقه دیگر آن را روی حرارت نگه دارید. حالا انارپلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با انار و خلال پسته، بیارائید.