معصومه عیوضی
مواد لازم كوفته سويا در سس گوجه فرنگی
برای 4 نفر
برنج 100 گرم
سویای ریز 100 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
زردچوبه و ادویه مخلوط به میزان لازم
آرد لپه آسیاب كرده 1 قاشق سوپخوری
پیاز رنده كرده و آب گرفته 1 عدد
گشنیز خرد كرده 50 گرم
روغن كنجد به میزان لازم
پیاز سرخكرده 1 قاشق سوپخوری
دارچین یك دوم قاشق چایخوری
آب گوجه فرنگی 500 میلی لیتر (2 پیمانه)
زعفران حلكرده 1 قاشق چایخوری
آبلیموی تازه از یك لیمو
روش تهیه كوفته سويا در سس گوجه فرنگی
برنج را بخیسانید و نیمپز كنید. آنگاه سویا را نیز بخیسانید و چرخ كنید. سپس برنج، سویا، نمك، فلفل، زردچوبه، ادویه و آرد لپه را در ظرف مناسبی بریزید و خوب ورز دهید. حالا روی ظرف را بپوشانید و مایه كوفته را نیم ساعت در یخچال نگه دارید.
اكنون پیاز و گشنیز را نیز به مایه فراهم كرده بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون هربار به اندازه یك پرتقال، از مایه كوفته بردارید و به شكل توپ درآورید و در روغن كنجد سرخ كنید. آنگاه پیاز سرخكرده، زردچوبه، فلفل و دارچین را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید.
سپس آب گوجهفرنگی، زعفران و آبلیمو را افزوده و بگذارید سس بجوشد و غلیظ شود. اینك كوفتهها را درون سس بگذارید و بپزید. كوفته را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی قرار دهید و با گشنیز بیارائید.