Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1403 - 10:59

8
مهر
كوفته سويا در سس گوجه فرنگی (گياهی)

كوفته سويا در سس گوجه فرنگی (گياهی)

برنج را بخیسانید و نیم‌پز كنید. آن‌گاه سویا را نیز بخیسانید و چرخ كنید. سپس برنج، سویا، نمك، فلفل، زردچوبه، ادویه و آرد لپه را خوب ورز دهید.

معصومه عیوضی

 

مواد لازم كوفته سويا در سس گوجه فرنگی

برای 4 نفر

 

برنج                                 100 گرم

سویای ریز                         100 گرم

نمك و فلفل                       به میزان لازم

زردچوبه و ادویه مخلوط         به میزان لازم

آرد لپه آسیاب كرده            1 قاشق سوپخوری

پیاز رنده كرده و آب گرفته     1 عدد

گشنیز خرد كرده              50 گرم

روغن كنجد                    به میزان لازم

پیاز سرخكرده                1 قاشق سوپخوری

دارچین                       یك دوم قاشق چایخوری

آب گوجه فرنگی           500 میلی لیتر (2 پیمانه)

زعفران حلكرده            1 قاشق چایخوری

آبلیموی تازه               از یك لیمو

 روش تهیه كوفته سويا در سس گوجه فرنگی

برنج را بخیسانید و نیم‌پز كنید. آن‌گاه سویا را نیز بخیسانید و چرخ كنید. سپس برنج، سویا، نمك، فلفل، زردچوبه، ادویه و آرد لپه را در ظرف مناسبی بریزید و خوب ورز دهید. حالا روی ظرف را بپوشانید و مایه كوفته را نیم ساعت در یخچال نگه دارید.

اكنون پیاز و گشنیز را نیز به مایه فراهم كرده بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون هربار به اندازه یك پرتقال، از مایه كوفته بردارید و به شكل توپ درآورید و در روغن كنجد سرخ كنید. آن‌گاه پیاز سرخكرده، زردچوبه، فلفل و دارچین را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید.

سپس آب گوجه‌فرنگی، زعفران و آبلیمو را افزوده و بگذارید سس بجوشد و غلیظ شود. اینك كوفته‌ها را درون سس بگذارید و بپزید. كوفته را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی قرار دهید و با گشنیز بیارائید. 

 

برچسب ها: کوفته، كوفته سويا، كوفته سويا در سس گوجه فرنگی، روش تهیه کوفته، آشپزی گیاهی تعداد بازديد: 1173 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز