Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:09

18
مرداد
خورش هويج و خلال پرتقال

خورش هويج و خلال پرتقال

خلال پوست پرتقال را 3 بار در آب جوش بريزيد و بجوشانيد و بعد در آب سرد نگه داريد تا تلخي آن گرفته شود. آن‌گاه خلال پرتقال را در صافي بريزيد و همراه آب و شكر در ظرف مناسبي بريزيد.

ايران كوهستاني

 

مواد لازم خورش هويج و خلال پرتقال

براي 6 نفر

خلال پوست پرتقال 1 پيمانه
آب 125 ميلي ليتر (يك دوم پيمانه)
شكر 70 گرم
فيلة مرغ خرد كرده 600 گرم
نمك و فلفل به ميزان لازم
پياز سرخكرده 100 گرم
زنجفيل رنده كرده يك دوم قاشق چايخوري
زعفران حلكرده 3 قاشق سوپخوري
هويج خلالي خرد كرده 500 گرم
روغن مخصوص سرخ كردن به ميزان لازم
كشمش 40 گرم
خلال پسته 3 قاشق سوپخوري
خلال بادام 2 قاشق سوپخوري
كره 50 گرم
آبليموي تازه 2-3 قاشق سوپخوري
زرشك براي تزئين به ميزان لازم

 

روش تهيه خورش هويج و خلال پرتقال

خلال پوست پرتقال را 3 بار در آب جوش بريزيد و بجوشانيد و بعد در آب سرد نگه داريد تا تلخي آن گرفته شود. آن‌گاه خلال پرتقال را در صافي بريزيد و همراه آب (يك دوم پيمانه) و شكر در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت بجوشانيد تا خلال‌ پرتقال شيرين شود. سپس مرغ را همراه با نمك، فلفل، پياز سرخكرده، زنجفيل رنده كرده، 1قاشق‌سوپخوري از زعفران و آب بپزيد. حالا هويج را در روغن تفت دهيد و كشمش، خلال پسته، خلال بادام، خلال پرتقال و كره را به آن بيفزائيد. اكنون مرغ را نيز درون خورش بريزيد و بگذاريد خورش بپزد و جا بيفتد. سپس آبليمو و باقيماندة زعفران را به خورش بيفزائيد و پس از چند جوش، آن را از روي حرارت برداريد. اينك خورش را براي پذيرائي، در ظرف مناسبي بريزيد و با زرشك بيارائيد و همراه با چلو ميل كنيد.

يادآوري1: قبل از مصرف، كشمش را بشوئيد و روي هولة آشپزخانه رطوبت آن را بگيريد.
يادآوري2: زرشك را درون روغن تفت دهيد و بعد آن را روي خورش بريزيد.

برچسب ها: خورش هويج و خلال پرتقال، آشپزی، فواید هویج، خورش هویج، خلال پرتقال تعداد بازديد: 1580 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فیلم روز
تصویر روز