Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 07:40

14
تیر
برنج سرخكرده با مرغ

برنج سرخكرده با مرغ

برنج را بخيسانيد و در آب جوش بريزيد تا بپزد و قدري نرم شود. آن‌گاه برنج را در آبكش بريزيد و رويش آب سرد بدهيد. سپس برنج را در سيني بريزيد، رويش را بپوشانيد و يك شب در يخچال نگه داريد.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برنج سرخكرده با مرغ

 برنج                             300 گرم (2 پيمانه)

روغن                            60 ميلي‌ليتر (يك‌چهارم پيمانه)
پياز خرد كرده                 1 عدد متوسط
سير له كرده                  2 حبه
فلفل قرمز خرد كرده        1 عدد ريز
مرغ پخته و خرد كرده      300 گرم
سس سويا                   60 ميلي‌ليتر (يك‌چهارم پيمانه)
گشنيز ريز خرد كرده       3 قاشق سوپخوري
پيازچة خرد كرده            3 ساقه

 روش تهیه برنج سرخكرده با مرغ

برنج را بخيسانيد و در آب جوش بريزيد تا بپزد و قدری نرم شود. آن‌گاه برنج را در آبكش بريزيد و رويش آب سرد بدهيد. سپس برنج را در سينی بريزيد، رويش را بپوشانيد و يك شب در يخچال نگه داريد. حالا روغن را در تابه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد. پياز و سير را بيفزائيد و تفت دهيد. اكنون فلفل،‌ مرغ و برنج را بيفزائيد و 5 دقيقه تفت دهيد. آن‌گاه سس سويا، گشنيز و پيازچه را درون مایه فراهم كرده بريزيد و مخلوط نمائيد. اينك برنج را براي پذيرائی در ديس مناسبی بكشيد و ميل كنيد.

 

 

برچسب ها: برنج سرخ کرده با مرغ، برنج سرخ کرده، برنج و مرغ، روش تهیه برنج سرخ کرده با مرغ، آشپزی با مرغ تعداد بازديد: 1239 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فیلم روز
تصویر روز