اعظم گلزارمنش
مواد لازم برنج سرخكرده با مرغ
برنج 300 گرم (2 پيمانه)
روغن 60 ميليليتر (يكچهارم پيمانه)
پياز خرد كرده 1 عدد متوسط
سير له كرده 2 حبه
فلفل قرمز خرد كرده 1 عدد ريز
مرغ پخته و خرد كرده 300 گرم
سس سويا 60 ميليليتر (يكچهارم پيمانه)
گشنيز ريز خرد كرده 3 قاشق سوپخوري
پيازچة خرد كرده 3 ساقه
روش تهیه برنج سرخكرده با مرغ
برنج را بخيسانيد و در آب جوش بريزيد تا بپزد و قدری نرم شود. آنگاه برنج را در آبكش بريزيد و رويش آب سرد بدهيد. سپس برنج را در سينی بريزيد، رويش را بپوشانيد و يك شب در يخچال نگه داريد. حالا روغن را در تابه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد. پياز و سير را بيفزائيد و تفت دهيد. اكنون فلفل، مرغ و برنج را بيفزائيد و 5 دقيقه تفت دهيد. آنگاه سس سويا، گشنيز و پيازچه را درون مایه فراهم كرده بريزيد و مخلوط نمائيد. اينك برنج را براي پذيرائی در ديس مناسبی بكشيد و ميل كنيد.