Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 15:45

22
شهریور
خورش نعنا، جعفری و گوجه فرنگی

خورش نعنا، جعفری و گوجه فرنگی

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. سبزی را بیفزائید و اندكی سرخ كنید و كنار بگذارید.

منیژه غفوری

 

مواد لازم خورش نعنا، جعفری و گوجه فرنگی

برای 6-8 نفر 

روغن مخصوص سرخ كردن     حدود 3-4 قاشق سوپخوری
نعنای خرد كرده     200 گرم
جعفری خرد كرده     400 گرم
پیاز سرخكرده     3 قاشق سوپخوری
زردچوبه     1 قاشق چایخوری
مغز ران یا سردست گوساله یا گوسفند خرد كرده                    500 گرم
نمك و فلفل     به میزان لازم
آب     500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)
گوجه‌فرنگی      500 گرم ریز
غوره در صورت دلخواه     2-3 قاشق سوپخوری
آبغوره     60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

روش تهیه خورش نعنا، جعفری و گوجه فرنگی

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. سبزی را بیفزائید و اندكی سرخ كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه پیاز سرخكرده، زردچوبه و گوشت را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید. حالا سبزی سرخكرده، فلفل و آب را درون قابلمه بریزید و بگذارید خورش بپزد و جا بیفتد.
در اواخر پخت، گوجه‌فرنگی‌ها، غوره، آبغوره و نمك را به خورش بیفزائید و آن را برای پذیرائی، در خورش‌خوری بریزید و با چلو میل كنید.

 

برچسب ها: خورش نعنا، جعفری و گوجه فرنگی، خورش، روش تهیه خورش، مواد لازم خورش نعنا، جعفری و گوجه فرنگی، روش تهیه خورش نعنا، جعفری و گوجه فرنگی تعداد بازديد: 1159 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز