منیژه غفوری
مواد لازم خورش نعنا، جعفری و گوجه فرنگی
برای 6-8 نفر
روغن مخصوص سرخ كردن حدود 3-4 قاشق سوپخوری
نعنای خرد كرده 200 گرم
جعفری خرد كرده 400 گرم
پیاز سرخكرده 3 قاشق سوپخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
مغز ران یا سردست گوساله یا گوسفند خرد كرده 500 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
آب 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
گوجهفرنگی 500 گرم ریز
غوره در صورت دلخواه 2-3 قاشق سوپخوری
آبغوره 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
روش تهیه خورش نعنا، جعفری و گوجه فرنگی
روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. سبزی را بیفزائید و اندكی سرخ كنید و كنار بگذارید. آنگاه پیاز سرخكرده، زردچوبه و گوشت را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید. حالا سبزی سرخكرده، فلفل و آب را درون قابلمه بریزید و بگذارید خورش بپزد و جا بیفتد.
در اواخر پخت، گوجهفرنگیها، غوره، آبغوره و نمك را به خورش بیفزائید و آن را برای پذیرائی، در خورشخوری بریزید و با چلو میل كنید.