اعظم گلزارمنش
مواد لازم تهچین گوشت با رب انار
گوشت سردست 1 كیلوگرم
رب انار 3 قاشق سوپخوری
پیاز رنده كرده 1 عدد
نمك و فلفل به میزان لازم
زیرة آسیاب كرده 1 قاشق سوپخوری
برنج 1 كیلوگرم
روغن به میزان لازم
زعفران حلكرده به میزان لازم
روش تهیه تهچین گوشت با رب انار
گوشت را با استیككوب بكوبید و در كاسه مناسبی بریزید. آنگاه رب انار، پیاز، نمك، فلفل و زیره را به آن بیفزائید و یك ساعت در یخچال نگه دارید. حالا برنج خیسانده را در آب جوش بپزید و در آبكش بریزید. سپس قدری روغن، در قابلمه بریزید و دو كفگیر برنج به آن بیفزائید. اكنون گوشت را روی برنج بچینید و باقیمانده برنج را رویش بریزید و به مدت تقریبی یك ساعت و نیم روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت بپزد و برنج دم بكشد. اكنون تهچین را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با برنج زعفرانی بیارائید.