Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 02:43

14
تیر
ته‌چين گوشت با رب انار

ته‌چين گوشت با رب انار

گوشت را با استیك‌كوب بكوبید و در كاسه مناسبی بریزید. آن‌گاه رب انار، پیاز، نمك، فلفل و زیره را به آن بیفزائید و یك ساعت در یخچال نگه دارید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم ته‌چین گوشت با رب انار

 گوشت سردست             1 كیلوگرم

رب انار                           3 قاشق سوپخوری
پیاز رنده كرده                  1 عدد
نمك و فلفل                    به میزان لازم
زیرة آسیاب كرده             1 قاشق سوپخوری
برنج                             1 كیلوگرم
روغن                           به میزان لازم
زعفران حلكرده              به میزان لازم

روش تهیه ته‌چین گوشت با رب انار

گوشت را با استیك‌كوب بكوبید و در كاسه مناسبی بریزید. آن‌گاه رب انار، پیاز، نمك، فلفل و زیره را به آن بیفزائید و یك ساعت در یخچال نگه دارید. حالا برنج خیسانده را در آب جوش بپزید و در آبكش بریزید. سپس قدری روغن، در قابلمه بریزید و دو كفگیر برنج به آن بیفزائید. اكنون گوشت را روی برنج بچینید و باقیمانده برنج را رویش بریزید و به مدت تقریبی یك ساعت و نیم روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت بپزد و برنج دم بكشد. اكنون ته‌چین را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با برنج زعفرانی بیارائید.

 

برچسب ها: ته‌چین گوشت با رب انار، ته چین، ته چین گوشت، آشپزی با گوشت، رب انار تعداد بازديد: 5823 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فیلم روز
تصویر روز