اعظم گلزارمنش
مواد لازم شيله رشته
لپه 65 گرم
برنج ایرانی 75 گرم
روغن 3 قاشق سوپخوری
پیازداغ 3 قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
زردچوبه یكدوم قاشق چایخوری
سیبزمینی مكعبی خرد كرده 1 عدد متوسط
قرص عصاره بره 1 عدد
رشته پلوئی خرد كرده 100 گرم
روش تهیه شيله رشته
لپه و برنج را جدا جدا بخیسانید و لپه را بپزید. آنگاه قابلمه مناسبی را روی اجاق بگذارید. روغن، پیازداغ، رب گوجهفرنگی، نمك، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و 1 دقیقه، تفت دهید. سپس قدری آب به آن بیفزائید و بگذارید بجوشد. حالا سیبزمینی و برنج را اضافه كنید و بگذارید برنج بپزد. اكنون لپه، عصاره بره و رشته پلوئی را درون شیله بریزید و ده دقیقه دیگر، آن را بپزید.