Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 16 اردیبهشت 1403 - 13:47

14
تیر
شيله رشته

شيله رشته

لپه و برنج را جدا جدا بخیسانید و لپه را بپزید. آن‌گاه قابلمه مناسبی را روی اجاق بگذارید. روغن، پیازداغ، رب گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و 1 دقیقه، تفت دهید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم شيله رشته

لپه                                           65 گرم

برنج ایرانی                                75 گرم 
روغن                                        3 قاشق سوپخوری
پیازداغ                                      3 قاشق سوپخوری
رب گوجه‌فرنگی                          1 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل                               به میزان لازم
زردچوبه                                    یك‌دوم قاشق چایخوری
سیب‌زمینی مكعبی خرد كرده      1 عدد متوسط
قرص عصاره بره                         1 عدد
رشته پلوئی خرد كرده                100 گرم
  روش تهیه شيله رشته

لپه و برنج را جدا جدا بخیسانید و لپه را بپزید. آن‌گاه قابلمه مناسبی را روی اجاق بگذارید. روغن، پیازداغ، رب گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و 1 دقیقه، تفت دهید. سپس قدری آب به آن بیفزائید و بگذارید بجوشد. حالا سیب‌زمینی و برنج را اضافه كنید و بگذارید برنج بپزد. اكنون لپه، عصاره بره و رشته پلوئی را درون شیله بریزید و ده دقیقه دیگر، آن را بپزید.

 

برچسب ها: شيله رشته، مواد لازم شيله رشته، روش تهیه شيله رشته، آشپزی با رشته پلوئی، رشته پلو تعداد بازديد: 1214 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز