اعظم گلزارمنش
خمیر نیمه آماده 2 عدد
پنیر موزارلای رنده كرده 450 گرم
بادمجان حلقهای خرد كرده و سرخكرده 1 عدد
كدوی حلقهای خرد كرده و سرخكرده 1 عدد
قارچ 200 گرم ریز
زیتون سیاه بدون هسته 15 عدد
گوجه فرنگی مینیاتوری دو نیم كرده 12 عدد
پودر آویشن 1 قاشق چایخوری
برگ ریحان برای تزئین به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس
پیاز رنده كرده 1 قاشق سوپخوری
سیر له كرده 1 حبه
پوره گوجه فرنگی 125 میلی لیتر (یك دوم پیمانه)
سس سویا 1 قاشق سوپخوری
پودر آویشن 1 قاشق چایخوری
روش تهیه پیتزای بادمجان و قارچ
خمیر را روی سه پایه كوتاه قرار دهید. آنگاه رویش نیمی از سس فراهم كرده بمالید و پنیر بپاشید. سپس نیمی از بادمجان، كدو، قارچ، زیتون سیاه و گوجه فرنگی مینیاتوری را روی سطح پنیر بگذارید و نیمی از پودر آویشن را رویش بپاشید.
حالا سه پایه را درون دستگاه ببرید و دستگاه مایكروویو را روی پخت تركیبی مایكروویو و گریل یا پخت پیتزا تنظیم كنید و پیتزا را 15-20 دقیقه بپزید. پیتزای دوم را نیز به همین ترتیب آماده كنید. حالا پیتزا را از مایكروویو درآورید، برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با برگهای ریحان بیارائید.
روش تهیه سس: پیاز،سیر، پوره گوجه فرنگی، سس سویا و پودر آویشن را در ظرف مناسب مایكروویو بریزید و درون دستگاه بگذارید. آنگاه دستگاه را روی قدرت 100 درصد یا 900 وات تنظیم كنید و سس را 10-15 دقیقه بپزید تا غلیظ شود.