Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 22:22

15
اردیبهشت
پیتزای بادمجان و قارچ

پیتزای بادمجان و قارچ

روش تهیه پیتزای بادمجان و قارچ

اعظم گلزارمنش

 

 

 

خمیر نیمه آماده                                           2 عدد

پنیر موزارلای رنده كرده                                  450 گرم

بادمجان حلقه‌ای خرد كرده و سرخكرده            1 عدد

كدوی حلقه‌ای خرد كرده و سرخكرده              1 عدد

قارچ                                                         200 گرم ریز

زیتون سیاه بدون هسته                              15 عدد

گوجه فرنگی مینیاتوری دو نیم كرده               12 عدد

پودر آویشن                                               1 قاشق چایخوری

برگ ریحان برای تزئین                                به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس

پیاز رنده كرده                                           1 قاشق سوپخوری

سیر له كرده                                            1 حبه

پوره گوجه فرنگی                                     125 میلی لیتر (یك دوم پیمانه)

سس سویا                                             1 قاشق سوپخوری

پودر آویشن                                             1 قاشق چایخوری

 روش تهیه پیتزای بادمجان و قارچ

خمیر را روی سه پایه كوتاه قرار دهید. آن‌گاه رویش نیمی از سس فراهم كرده بمالید و پنیر بپاشید. سپس نیمی از بادمجان، كدو، قارچ، زیتون سیاه و گوجه فرنگی مینیاتوری را روی سطح پنیر بگذارید و نیمی از پودر آویشن را رویش بپاشید.

حالا سه پایه را درون دستگاه ببرید و دستگاه مایكروویو را روی پخت تركیبی مایكروویو و گریل یا پخت پیتزا تنظیم كنید و پیتزا را 15-20 دقیقه بپزید. پیتزای دوم را نیز به همین ترتیب آماده كنید. حالا پیتزا را از مایكروویو درآورید، برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با برگ‌های ریحان بیارائید.

روش تهیه سس: پیاز،سیر، پوره گوجه فرنگی، سس سویا و پودر آویشن را در ظرف مناسب مایكروویو بریزید و درون دستگاه بگذارید. آن‌گاه دستگاه را روی قدرت 100 درصد یا 900 وات تنظیم كنید و سس را 10-15 دقیقه بپزید تا غلیظ شود.

 

برچسب ها: آموزش پیتزا، روش تهیه پیتزا، آشپزی با قارچ، پیتزای بادمجان و قارچ، پیتزا بادمجان، پیتزا قارچ، مواد لازم پیتزا تعداد بازديد: 1893 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز