ايران كوهستانی
مواد لازم فريتاتای مارچوبه
تخم مرغ 8 عدد
شیر 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
پودر آویشن 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه یك هشتم قاشق چایخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
مارچوبه تازه خرد كرده 6 عدد
ژامبون (خرد كرده) 1 پیمانه
پنیر چدار رنده كرده 40-60 گرم
روش تهیه فريتاتای مارچوبه
تخم مرغها، شیر، آویشن و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا رنگش روشن شود. آنگاه روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید. مارچوبه را بیفزائید و 4 دقیقه تفت دهید تا ترد شود. حالا ژامبون را بیفزائید و تفت دهید و مخلوط تخممرغ را روی مواد درون تابه بریزید. حالا در تابه را بگذارید و صبر كنید تا تخممرغ ببندد. اكنون در تابه را بردارید و تابه را 1-2 دقیقه، زیر گریل فر بگذارید تا روی فریتاتا نیز ببندد. اكنون روی فریتاتا پنیر بپاشید و گرم میل كنید.
یادآوری: در صورت در دسترس نبودن مارچوبه تازه از كنسرو مارچوبه استفاده كنید، كه در این صورت نیازی به تفت دادن آن نیست.