Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 09:28

14
تیر
فريتاتای مارچوبه

فريتاتای مارچوبه

تخم مرغ‌ها، شیر، آویشن و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا رنگش روشن شود. آن‌گاه روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید.

ايران كوهستانی

 

مواد لازم فريتاتای مارچوبه

تخم مرغ                    8 عدد
شیر                          125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)
پودر آویشن                  1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه                   یك هشتم قاشق چایخوری
روغن زیتون                   2 قاشق سوپخوری
مارچوبه تازه خرد كرده     6 عدد
ژامبون (خرد كرده)          1 پیمانه
پنیر چدار رنده كرده         40-60 گرم
 

روش تهیه فريتاتای مارچوبه

تخم مرغ‌ها، شیر، آویشن و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا رنگش روشن شود. آن‌گاه روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید. مارچوبه را بیفزائید و 4 دقیقه تفت دهید تا ترد شود. حالا ژامبون را بیفزائید و تفت دهید و مخلوط تخم‌مرغ را روی مواد درون تابه بریزید. حالا در تابه را بگذارید و صبر كنید تا تخم‌مرغ ببندد. اكنون در تابه را بردارید و تابه را 1-2 دقیقه، زیر گریل فر بگذارید تا روی فریتاتا نیز ببندد. اكنون روی فریتاتا پنیر بپاشید و گرم میل كنید.

 

یادآوری: در صورت در دسترس نبودن مارچوبه تازه از كنسرو مارچوبه استفاده كنید، كه در این صورت نیازی به تفت دادن آن نیست.

 

برچسب ها: فریتاتا، فريتاتای مارچوبه، مواد لازم فریتاتا، روش تهیه فریتاتا، آشپزی با مارچوبه تعداد بازديد: 1021 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز