اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
سفیده تخم مرغ 12 عدد
شیر 125 میلی لیتر (یكدوم پیمانه)
نمك یك دوم قاشق چایخوری
فلفل سیاه یك چهارم قاشق چایخوری
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
سیر له كرده 2 حبه
برگ اسفناج (ریز خرد كرده) 2 پیمانه
گوجه فرنگی مینیاتوری دو نیم كرده 2 پیمانه
پنیر پارمسان رنده كرده برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه املت اسفناج و گوجهفرنگی
سفیده تخم مرغها، شیر، نمك و فلفل را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن دستی مخلوط كنید. آنگاه روغن را درتابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. سیر را بیفزائید و اندكی تفت دهید. حالا اسفناج و گوجهفرنگی را نیز درون تابه بریزید و تفت دهید تا آب اسفناج كشیده شود و گوجه فرنگیها نرم شوند.
سپس این مخلوط را به ظرف دیگری منتقل كنید و آن را گرم نگه دارید. اكنون مخلوط سفیدههای تخممرغ را در همان تابه بریزید و بگذارید سفیده ببندد. مراقب باشید كه املت، بطور كامل بپزد. اینك املت را در ظرف مناسبی بگذارید، مخلوط اسفناج را كنارش بریزید و با پنیر میل كنید.