Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 16 اردیبهشت 1403 - 13:34

15
اردیبهشت
املت اسفناج و گوجه‌فرنگی

املت اسفناج و گوجه‌فرنگی

سفیده تخم مرغ‌ها، شیر، نمك و فلفل را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن دستی مخلوط كنید.

 اعظم گلزارمنش

 

 

 

 

مواد لازم  برای 4 نفر

سفیده تخم مرغ                               12 عدد

شیر                                               125 میلی لیتر (یك‌دوم پیمانه)

نمك                                               یك دوم قاشق چایخوری

فلفل سیاه                                      یك چهارم قاشق چایخوری

روغن زیتون                                     1 قاشق سوپخوری

سیر له كرده                                    2 حبه

برگ اسفناج (ریز خرد كرده)                2 پیمانه

گوجه فرنگی مینیاتوری دو نیم كرده     2 پیمانه 

پنیر پارمسان رنده كرده برای تزئین     به میزان لازم 

روش تهیه املت اسفناج و گوجه‌فرنگی

سفیده تخم مرغ‌ها، شیر، نمك و فلفل را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن دستی مخلوط كنید. آن‌گاه روغن را درتابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. سیر را بیفزائید و اندكی تفت دهید. حالا اسفناج و گوجه‌فرنگی را نیز درون تابه بریزید و تفت دهید تا آب اسفناج كشیده شود و گوجه فرنگی‌ها نرم شوند.

سپس این مخلوط را به ظرف دیگری منتقل كنید و آن را گرم نگه دارید. اكنون مخلوط سفیده‌های تخم‌مرغ را در همان تابه‌ بریزید و بگذارید سفیده ببندد. مراقب باشید كه املت، بطور كامل بپزد. اینك املت را در ظرف مناسبی بگذارید، مخلوط اسفناج را كنارش بریزید و با پنیر میل كنید.

 

برچسب ها: املت اسفناج و گوجه‌فرنگی، املت اسفناج، مواد لازم املت اسفناج، روش تهیه املت اسفناج، املت، مواد املت، املت گوجه فرنگی تعداد بازديد: 1220 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز