Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 09:19

29
شهریور
خوراك سالسا و تخم‌ مرغ

خوراك سالسا و تخم‌ مرغ

نان را در سینی فر بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیكه نان‌ها برشته و ترد شوند، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید.

اعظم گلزارمنش


مواد لازم خوراك سالسا و تخم‌ مرغ

برای 6 نفر
نان پیتا (نواری خرد كرده )     5 عدد
سس سالسای گوجه‌فرنگی     3 پیمانه 
آب مرغ     250 میلی لیتر (1 پیمانه)
ژامبون خرد كرده     480 گرم
فلفل سبز خرد كرده برای تزئین             به میزان لازم
پنیر چدار رنده كرده     120 گرم
خامه صبحانه     60 میلی لیتر (یك‌چهارم پیمانه)
تخم مرغ     6 عدد
 

روش تهیه خوراك سالسا و تخم‌ مرغ

نان را در سینی فر بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیكه نان‌ها برشته و ترد شوند، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید. آن‌گاه سس سالسا را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بجوشانید. سپس آب مرغ را بیفزائید و 2 دقیقة دیگر، سس را بجوشانید. حالا ژامبون و سه‌چهارم از نان برشته كرده را درون این سس بریزید و 3دقیقه بجوشانید تا نان نرم شود و سس اندكی غلیظ گردد. اكنون خوراك را در ظرف مناسبی بكشید و آن را با باقیمانده نان برشته كرده و فلفل بیارائید. در صورت دلخواه خوراك را با پنیر، خامه و نیمرو میل كنید.

 

برچسب ها: خوراك سالسا و تخم‌ مرغ، مواد لازم خوراک سالسا، روش تهیه خوراک سالسا، خوراک سالسا، روش تهیه خوراک تعداد بازديد: 931 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز