Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 - 11:42

5
اردیبهشت
توپ‌های سرخكرده‌ سیب‌زمینی

توپ‌های سرخكرده‌ سیب‌زمینی

روش تهیه توپ‌های سرخكرده‌ سیب‌زمینی

فاطمه درویش

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

سیب‌زمینی پخته و ریز خردكرده                450 گرم

پیاز خردكرده                                          1 عدد

زنجفیل ریز خردكرده                               1 قطعه 5/2 سانتیمتری

فلفل سبز تند (چیلی) ریز خردكرده          1 عدد

گشنیز خردكرده                                   1 قاشق سوپخوری

آبلیمو                                                1 قاشق سوپخوری

انبه خشك آسیاب كرده                        2 قاشق چایخوری

نمك                                                 به میزان لازم

روغن مخصوص سرخ‌كردنی                  به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه مایه خمیری

آرد نخود خام                                     115 گرم

بیكینگ‌پودر                                      یك‌چهارم قاشق چایخوری

پودر چیلی                                      یك‌چهارم قاشق چایخوری

نمك                                              به میزان لازم

آب سرد                                        حدود 150 میلی‌لیتر (دو‌سوم پیمانه)

روش تهیه توپ‌های سرخكرده‌ سیب‌زمینی

سیب‌زمینی، پیاز، زنجفیل، چیلی، گشنیز، آبلیمو، پودر انبه و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. آن‌گاه هر بار قدری از این مایه بردارید و در دست به شكل توپ در آورید. سپس روغن را در ظرف كوچك و گودی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود و به دمای 180 درجه سانتیگراد برسد.

حالا توپ‌های سیب‌زمینی را به كمك چنگال، درون مایه خمیری فرو برید و در روغن سرخ كنید تا طلائی رنگ شود. اكنون توپ‌های سرخكرده سیب‌زمینی را روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

روش تهیه مایه خمیری: آرد نخود و بیكینگ‌پودر را در ظرف مناسبی الك كنید و پودر چیلی و نمك را به آن بیفزائید. آن‌گاه آب را كم‌كم به مخلوط آرد بیفزائید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود. روی این مایه را بپوشانید و تا هنگام مصرف در دمای محیط نگه دارید.

یادآوری: مصرف این غذا همراه با یك چاتنی خوشمزه بسیار مطبوع است.

 

برچسب ها: توپ های سرخ کرده، آموزش توپ های سرخ کرده، توپ سرخ کرده، مواد لازم توپ سرخ کرده، سیب زمینی توپی، سیب زمینی سرخ کرده، توپ های سرخ کرده سیب زمینی تعداد بازديد: 703 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز