Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 12:20

30
شهریور
خورش ماست (اصفهان)

خورش ماست (اصفهان)

گوشت را با پیاز و به مقدار كافی آب بپزید و بگذارید آب گوشت به 1 پیمانه كاهش یابد. سپس استخوان‌های گوشت را بگیرید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم خورش ماست

برای 10-12 نفر

گوشت گردن با استخوان              یك‌ و نیم كیلوگرم

پیاز خرد كرده                             1 عدد درشت

تخم‌مرغ                                    4-5 عدد

ماست چكیده                            2/5-3 كیلوگرم

گلاب                                        125 میلی‌‌لیتر (یك دوم پیمانه)

شكر حدود                               270 گرم 

 زعفران حلكرده                      نیم مثقال 

روش تهیه خورش ماست

گوشت را با پیاز و به مقدار كافی آب بپزید و بگذارید آب گوشت به 1 پیمانه كاهش یابد. آن‌گاه استخوان‌های گوشت را بگیرید و گوشت را با گوشت‌كوب بكوبید. در این میان آب گوشت و تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و به كوبیدن گوشت ادامه دهید. سپس ناخالصی‌های گوشت را بگیرید و ماست را كم‌كم به آن بیفزائید و مخلوط نمائید. حالا گلاب و شكر را بیفزائید و خورش را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. اینك زعفران را افزوده و پیوسته خورش را هم بزنید تا داغ شود. اكنون خورش را برای پذیرائی در خورش خوری بریزید و با خلال پسته و زرشك بیارائید.

 

برچسب ها: ماست، خورش، روش تهیه خورش، خورش ماست، مواد لازم خورش ماست، روش تهیه خورش ماست تعداد بازديد: 3603 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز