Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 02:14

12
مهر
كوكوی سيب زمينی (غذای مقـــرون به صرفه)

كوكوی سيب زمينی (غذای مقـــرون به صرفه)

سیب زمینی، پیاز، تخم مرغ‌ها، نمك، فلفل و زعفران را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

 اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم كوكوی سيب زمينی

برای 4 نفر

 سیب زمینی پخته و رنده كرده                500 گرم

پیاز ریز رنده كرده  1 عدد متوسط

تخم مرغ  4 عدد

نمك و فلفل              به میزان لازم

زعفران حلكرده       1 قاشق چایخوری

روغن مخصوص سرخ كردن  به میزان لازم

 

روش تهیه كوكوی سيب زمينی

سیب زمینی، پیاز، تخم مرغ‌ها، نمك، فلفل و زعفران را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه روغن را در تابه نچسبی به قطر 23 سانتیمتر، بریزید و روی اجاق بگذارید. سپس مایه فراهم كرده را در تابه بریزید، درش را بگذارید و كوكو را با حرارت ملایم، بپزید. همینكه یك طرف كوكو طلائی رنگ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز برشته شود. اینك كوكو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.

 

برچسب ها: آموزش کوکو، کوکو، كوكوی سيب زمينی، مواد لازم كوكوی سيب زمينی، روش تهیه كوكوی سيب زمينی، روش تهیه کوکو تعداد بازديد: 1265 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز