اعظم گلزارمنش
مواد لازم تاس كباب به و آلو
برای 4 نفر
روغن 3 قاشق سوپخوری
پیاز حلقهای خرد كرده 2 عدد بزرگ
هویج حلقهای خرد كرده 2 عدد متوسط
به خرد كرده 1 عدد متوسط
آلو 150 گرم
گوجهفرنگی حلقهای خرد كرده 3 عدد
سیبزمینی حلقهای خرد كرده 1 عدد بزرگ
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
گرد غوره یا گرد لیمو عمانی 1 قاشق سوپخوری
قرص عصاره بره 2 عدد
روش تهیه تاس كباب به و آلو
روغن را در قابلمه مناسبی، بریزید و یك ردیف پیاز در آن بچینید. آنگاه هویج، به، آلوی خیسانده، گوجهفرنگی و سیبزمینی را لایه لایه، در قابلمه قرار دهید. سپس نمك، فلفل، زردچوبه، گرد غوره و قرص عصاره بره را مخلوط كنید و به تاسكباب بیفزائید. حالا در قابلمه را بگذارید و تاسكباب را به مدت تقریبی 2 ساعت، روی حرارت ملایم بپزید.