نفيسه قنبری
مواد لازم ساندويچ مرغ و گوجهفرنگی
برای 2 نفر
نان پیتا 1 عدد
پنیر موزارلای ورقهای 1-2 برش
برگهای ریز اسفناج 1 پیمانه
سینه مرغ پخته و نازك برش زده 90 گرم
مواد لازم برای تهیه پوره گوجه فرنگی خشك
گوجه فرنگی خشك دو سوم پیمانه
سیر 1 حبه
روغن زیتون 1-2 قاشق سوپخوری
روش تهیه ساندويچ مرغ و گوجهفرنگی
تابه مناسبی را روی حرارت متوسط اجاق بگذارید و روی نان، اندكی كره آبكرده بمالید و ازهمان قسمت، آن را درون تابه بگذارید. آنگاه روی نیمی از نان، به ترتیب پنیر، اسفناج، مرغ و دوباره پنیر بگذارید. سپس پوره گوجهفرنگی خشك را رویش بریزید به گونهای كه لبههای نان را هم بپوشاند. حالا نیمه دیگر نان را روی این مواد تا كنید و دو طرف نان را 1-2 دقیقه، در تابه برشته نمائید. اكنون نان را برای پذیرائی در بستهبندی مناسبی قرار دهید.
روش تهیه پوره گوجه فرنگی خشك
گوجه فرنگیها را 5 دقیقه در آبجوش قرار دهید و بعد روی هوله كاغذی آشپزخانه خشك كنید. آنگاه گوجهفرنگی و سیر را در كاسة دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. سپس 1 قاشق سوپخوری آب به آن بیفزائید و روغن زیتون را درون پوره گوجهفرنگی بریزید. حالا دوباره دستگاه را روشن كنید تا پوره یكدستی حاصل شود.
یادآوری: غلظت پوره گوجهفرنگی میباید به اندازهای باشد كه بتوانید آن را به راحتی روی نان بمالید.