Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 16:03

2
آذر
ساندويچ مرغ و گوجه‌فرنگی

ساندويچ مرغ و گوجه‌فرنگی

تابه مناسبی را روی حرارت متوسط اجاق بگذارید و روی نان، اندكی كره آبكرده بمالید.

نفيسه قنبری

 

مواد لازم ساندويچ مرغ و گوجه‌فرنگی

برای 2 نفر

نان پیتا                                      1 عدد

پنیر موزارلای ورقه‌ای                   1-2 برش

برگ‌های ریز اسفناج                   1 پیمانه 

سینه مرغ پخته و نازك برش زده    90 گرم

مواد لازم برای تهیه پوره گوجه فرنگی خشك

گوجه فرنگی خشك                   دو سوم پیمانه

سیر                                       1 حبه

 روغن زیتون                             1-2 قاشق سوپخوری 

روش تهیه ساندويچ مرغ و گوجه‌فرنگی

تابه مناسبی را روی حرارت متوسط اجاق بگذارید و روی نان، اندكی كره آبكرده بمالید و ازهمان قسمت، آن را درون تابه بگذارید. آن‌گاه روی نیمی از نان، به ترتیب پنیر، اسفناج، مرغ و دوباره پنیر بگذارید. سپس پوره گوجه‌فرنگی خشك را رویش بریزید به گونه‌ای كه لبه‌های نان را هم بپوشاند. حالا نیمه دیگر نان را روی این مواد تا كنید و دو طرف نان را 1-2 دقیقه، در تابه برشته نمائید. اكنون نان را برای پذیرائی در بسته‌بندی مناسبی قرار دهید.

روش تهیه پوره گوجه فرنگی خشك

 گوجه فرنگی‌ها را 5 دقیقه در آب‌جوش قرار دهید و بعد روی هوله كاغذی آشپزخانه خشك كنید. آن‌گاه گوجه‌فرنگی و سیر را در كاسة ‌دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. سپس 1 قاشق سوپخوری  آب به آن بیفزائید و روغن زیتون را درون پوره گوجه‌فرنگی بریزید. حالا دوباره دستگاه را روشن كنید تا پوره یكدستی حاصل شود.  

 یادآوری:  غلظت پوره گوجه‌فرنگی می‌باید به اندازه‌ای باشد كه بتوانید آن را به راحتی روی نان بمالید.

 

برچسب ها: انواع غذا با مرغ، تهیه غذا با مرغ، ساندویچ مرغ، دستور تهیه ساندویچ مرغ با پنیر، مواد لازم ساندویچ مرغ تعداد بازديد: 1665 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز