ایران كوهستانی
مواد لازم پاكتهای مرغ و پنير
برای 4 نفر
كره 60 گرم
پیاز خرد كرده 1-2 قاشق سوپخوری
سینه مرغ پخته و خرد كرده 750 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
پنیر خامهای 120 گرم
خمیر فیلو 6 ورق
بادام خرد كرده برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه پاكتهای مرغ و پنير
نیمی از كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا سبك و نرم شود. آنگاه مرغ را نیز درون تابه بریزید و همراه با پیاز، اندكی تفت دهید. همینكه این مخلوط خنك شد، نمك، فلفل و پنیر خامهای را به آن افزوده و هم بزنید. سپس خمیر فیلو را به مربعهای 12سانتیمتری ببرید و هر دو لایه خمیر را روی هم بگذارید و مابینشان كره آبكرده بمالید. حالا از مخلوط فراهم كرده، وسط خمیرها بگذارید و خمیر را مانند پاكت، روی مواد میانی تا كنید. اكنون پاكتهای مرغ را در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید، رویشان كره بمالید و بادام بپاشید. اینك سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و پاكتهای مرغ و پنیر را به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیكه روی خمیر طلائی رنگ شود، بپزید.