Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 02:38

28
مهر
پاكت‌های مرغ و پنير

پاكت‌های مرغ و پنير

نیمی از كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا سبك و نرم شود.

ایران كوهستانی

 

مواد لازم پاكت‌های مرغ و پنير

برای 4 نفر

كره 60 گرم

پیاز خرد كرده 1-2 قاشق سوپخوری

سینه مرغ پخته و خرد كرده 750 گرم

نمك و فلفل به میزان لازم

پنیر خامه‌ای 120 گرم

خمیر فیلو 6 ورق 

بادام خرد كرده برای تزئین به میزان لازم

 

روش تهیه پاكت‌های مرغ و پنير

نیمی از كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا سبك و نرم شود. آن‌گاه مرغ را نیز درون تابه بریزید و همراه با پیاز، اندكی تفت دهید. همینكه این مخلوط خنك شد،  نمك، فلفل و پنیر خامه‌ای را به آن افزوده و هم بزنید. سپس خمیر فیلو را به مربع‌های 12سانتیمتری ببرید و هر دو لایه خمیر را روی هم بگذارید و مابینشان كره آبكرده بمالید. حالا از مخلوط فراهم كرده، وسط خمیر‌ها بگذارید و خمیر را مانند پاكت، روی مواد میانی تا كنید. اكنون پاكت‌های مرغ را در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید، رویشان كره بمالید و بادام بپاشید. اینك سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و پاكت‌های مرغ و پنیر را به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیكه روی خمیر طلائی رنگ شود، بپزید. 

 

برچسب ها: پاكت‌های مرغ و پنير، آَشپزی با مرغ، آشپزی با پنیر، مواد لازم پاكت‌های مرغ و پنير، روش تهیه پاكت‌های مرغ و پنير تعداد بازديد: 799 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز