Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 07:33

15
اردیبهشت
ساندویچ میگو و پیازچه

ساندویچ میگو و پیازچه

روش تهیه ساندویچ میگو و پیازچه

منیژه غفوری

 

 

 

مواد لازم برای 2 نفر

میگوی پاك‌كرده                                             300 گرم

كره آبكرده                                                     125 گرم

پودر خردل                                                    یك چهارم قاشق چایخوری

پیازچه ریز خرد كرده                                       1 قاشق سوپخوری

نان فرانسوی (باگت) حلقه‌ای خرد كرده             1 عدد كوچك

روش تهیه ساندویچ میگو و پیازچه

 میگو را 2-3 دقیقه، در قابلمه حاوی آب جوش و نمك بپزید و در آبكش بریزید. آن‌گاه میگو، كره و خردل را در كاسه‌ دستگاه غذاساز پوره كنید. سپس پیازچه را به آن بیفزائید، رویش را بپوشانید و حدود یك ساعت در یخچال نگه دارید. اكنون دو طرف نان‌ها را با كره یا روغن زیتون چرب كنید و در سینی فر بچینید.

سپس سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید تا نان‌ها طلائی رنگ شود. هنگام پذیرائی، از پوره فراهم كرده روی نان‌ها بمالید.

 

برچسب ها: ساندویچ، روش تهیه ساندویچ، آشپزی با میگو، ساندویچ میگو، آموزش ساندویچ، ساندویچ میگو و پیازچه، ساندویچ با پیازچه تعداد بازديد: 717 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز