منیژه غفوری
مواد لازم برای 2 نفر
میگوی پاككرده 300 گرم
كره آبكرده 125 گرم
پودر خردل یك چهارم قاشق چایخوری
پیازچه ریز خرد كرده 1 قاشق سوپخوری
نان فرانسوی (باگت) حلقهای خرد كرده 1 عدد كوچك
روش تهیه ساندویچ میگو و پیازچه
میگو را 2-3 دقیقه، در قابلمه حاوی آب جوش و نمك بپزید و در آبكش بریزید. آنگاه میگو، كره و خردل را در كاسه دستگاه غذاساز پوره كنید. سپس پیازچه را به آن بیفزائید، رویش را بپوشانید و حدود یك ساعت در یخچال نگه دارید. اكنون دو طرف نانها را با كره یا روغن زیتون چرب كنید و در سینی فر بچینید.
سپس سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید تا نانها طلائی رنگ شود. هنگام پذیرائی، از پوره فراهم كرده روی نانها بمالید.