منیژه غفوری
مواد لازم برای حدود 30 برش
نان لوف سفید یا قهوهای 1 عدد
خامه صبحانه 50 گرم
سس مایونز 2 قاشق سوپخوری
پوست لیموی رنده كرده 2 قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
كره نرم به میزان لازم
ژامبون 250 گرم
شوید ریز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه رولهای ژامبون و لیمو
به كمك چاقوی تیز، روی برشته نان را ببرید و نان را از ارتفاع به ورقههای 7میلیمتری برش بزنید (حدود 5 برش نان خواهید داشت). آنگاه روی ورقههای نان را بپوشانید تا خشك نشود! حالا خامه، سس مایونز، پوست لیمو، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
سپس روی میز كار را با سلیفون بپوشانید و یك لایه از نان را رویش بگذارید. بعد روی نان كره بمالید و یك ورق ژامبون رویش بگذارید. حالا مایه نازكی از مخلوط خامه، روی ژامبون بمالید و شوید و فلفل سیاه بپاشید. اكنون به كمك سلیفون نان را از درازا رول كنید و در سلیفون بپیچید.
به همین ترتیب نانهای باقیمانده را فراهم كنید و 25 دقیقه، در یخچال بگذارید. اینك هر یك از رولها را به 5-6 برش تقسیم كنید و ساندویچ را برای پذیرائی در پیك نیك، در بسته بندی مناسبی قرار دهید.