Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 21 اردیبهشت 1403 - 13:38

15
اردیبهشت
رول‌های ژامبون و لیمو

رول‌های ژامبون و لیمو

روش تهیه رول‌های ژامبون و لیمو

منیژه غفوری

 

 

 

مواد لازم برای حدود 30 برش

نان لوف سفید یا قهوه‌ای                1 عدد

خامه  صبحانه                              50 گرم

سس مایونز                                 2  قاشق سوپخوری

پوست لیموی رنده كرده                 2 قاشق چایخوری

نمك و فلفل                                 به میزان لازم

كره نرم                                       به میزان لازم

ژامبون                                        250 گرم

شوید ریز خرد كرده                      2 قاشق سوپخوری

روش تهیه رول‌های ژامبون و لیمو

به كمك چاقوی تیز، روی برشته نان را ببرید و نان را از ارتفاع به ورقه‌های 7میلیمتری برش بزنید (حدود 5 برش نان خواهید داشت). آن‌گاه روی ورقه‌های نان را بپوشانید تا خشك نشود! حالا خامه، سس مایونز، پوست لیمو، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

سپس روی میز كار را با سلیفون بپوشانید و یك لایه از نان را رویش بگذارید. بعد روی نان كره بمالید و یك ورق ژامبون رویش بگذارید. حالا مایه‌ نازكی از مخلوط خامه، روی ژامبون بمالید و شوید و فلفل سیاه بپاشید. اكنون به كمك سلیفون نان را از درازا رول كنید و در سلیفون بپیچید.

به همین ترتیب نان‌های باقیمانده را فراهم كنید و 25 دقیقه، در یخچال بگذارید. اینك هر یك از رول‌ها را به 5-6  برش تقسیم كنید و ساندویچ را برای پذیرائی در پیك نیك، در بسته بندی ‌مناسبی قرار دهید.

 

 

برچسب ها: آموزش رول، رول، رول‌های ژامبون و لیمو، رول ژامبون، رول با لیمو، روش تهیه رول ژامبون، مواد لازم رول، رول لیمو تعداد بازديد: 1203 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز