Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 10:11

1
اسفند
لقمه‌های گوشت و خردل

لقمه‌های گوشت و خردل

سیر، پیاز و كرفس را همراه با قدری روغن، در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید. آن‌گاه همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس این مخلوط را به شش قسمت مساوی تقسیم كنید و در قالب 6 تائی و چربكرده مافین بریزید.

منيژه غفوری

 

مواد لازم برای 6 نفر

سیر له كرده                 2 حبه

پیاز خرد كرده                 1 عدد

كرفس خرد كرده             سه چهارم پیمانه

گوشت چرخكرده            750 گرم

نان سفید برشی           (خرد كرده) 1 پیمانه

شیر                            60 میلی لیتر (یك چهارم پیمانه)

سس خردل                 1 قاشق سوپخوری

سس ووستر شایر         1 قاشق سوپخوری

فلفل سیاه                   یك چهارم قاشق چایخوری

نمك                            1 قاشق چایخوری

تخم مرغ                       2 عدد

مواد لازم برای تزئین لقمه‌های گوشت و خردل

سس گوجه فرنگی          یك دوم پیمانه

پوره سیب زمینی            برای تزئین به میزان لازم

روش تهیه

سیر، پیاز و كرفس را همراه با قدری روغن، در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید. آن‌گاه همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس این مخلوط را به شش قسمت مساوی تقسیم كنید و در قالب 6 تائی و چربكرده مافین بریزید.

حالا قالب را در فر گرم كرده با دمای 180درجه سانتیگراد بگذارید و لقمه‌های گوشت را به مدت تقریبی 45دقیقه، بپزید. اكنون قالب را از فر درآورید و مافن گوشت را روی كاغذ آلومینیومی برگردانید.

اینك رویشان سس گوجه فرنگی بمالید و 5 دقیقه دیگر در فر بگذارید تا سس ببندد.  آن‌گاه لقمه‌های گوشت را از فر درآورید و رویشان را با  پوره سیب‌زمینی بیارائید

 

برچسب ها: هنر آشپزی، پوره سیب‌زمینی، لقمه‌های گوشت با طعم خردل، گوشت لقمه ای، طرز تهیه لقمه گوشت، طرز تهیه لقمه گوشت با خردل تعداد بازديد: 818 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز