منيژه غفوری
مواد لازم برای 6 نفر
سیر له كرده 2 حبه
پیاز خرد كرده 1 عدد
كرفس خرد كرده سه چهارم پیمانه
گوشت چرخكرده 750 گرم
نان سفید برشی (خرد كرده) 1 پیمانه
شیر 60 میلی لیتر (یك چهارم پیمانه)
سس خردل 1 قاشق سوپخوری
سس ووستر شایر 1 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه یك چهارم قاشق چایخوری
نمك 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
مواد لازم برای تزئین لقمههای گوشت و خردل
سس گوجه فرنگی یك دوم پیمانه
پوره سیب زمینی برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه
سیر، پیاز و كرفس را همراه با قدری روغن، در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید. آنگاه همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس این مخلوط را به شش قسمت مساوی تقسیم كنید و در قالب 6 تائی و چربكرده مافین بریزید.
حالا قالب را در فر گرم كرده با دمای 180درجه سانتیگراد بگذارید و لقمههای گوشت را به مدت تقریبی 45دقیقه، بپزید. اكنون قالب را از فر درآورید و مافن گوشت را روی كاغذ آلومینیومی برگردانید.
اینك رویشان سس گوجه فرنگی بمالید و 5 دقیقه دیگر در فر بگذارید تا سس ببندد. آنگاه لقمههای گوشت را از فر درآورید و رویشان را با پوره سیبزمینی بیارائید