اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 2 نفر
برنج 225 گرم
نمك 1 قاشق سوپخوری
روغن 75 گرم
سبزی پلوئی خردكرده 500 گرم (تره، شوید، گشنیز، شنبلیله، سیر تازه)
زعفران سائیده یكدوم قاشق چایخوری
آب جوش 2 قاشق سوپخوری
فیله ماهی به دلخواه 400 گرم
نمك یكدوم قاشق چایخوری
زعفران حلكرده 1 قاشق سوپخوری
روغن مخصوص سرخ كردن 1 لیتر
روش تهیه سبزی پلو با ماهی سرخكرده
برنج را پاك كنید و با آب بشوئید و در آب بخیسانید. آنگاه قابلمه مناسبی را تا نیمه، آب كنید و روی اجاق قرار دهید، تا آب بجوشد. سپس آب برنج را دور بریزید و برنج را به آب جوش بیفزائید. بعد از 5 دقیقه، 1 پیمانه آب سرد به آن بیفزائیدتا برنج قد بكشد و قدری مغز برنج نرم شود.
اینك نمك را اضافه كنید و پس از 2 دقیقه، برنج را در آبكش بریزید و قدری آب گرم روی آن بدهید تا لعاب و نمك اضافی آن گرفته شود.
اكنون دو قاشق سوپخوری از روغن را در قابلمه بریزید و چلو و سبزی را لابهلای هم در قابلمه قرار دهید. باقیمانده روغن را روی سبزی پلو بدهید و آن را به مدت 30 دقیقه، دم كنید. حالا قدری از سبزی پلو را با محلول زعفران سائیده و آب جوش مخلوط كنید. سبزی پلو را در دیس زیبائی بكشید و با پلوی زعفرانی بیارائید و با ماهی سرخكرده، میل كنید.
روش سرخ كردن ماهی: فیله ماهی را با آب سرد بشوئید و با هوله كاغذی آشپزخانه خشك كنید. حال روی ماهی نمك بپاشید و زعفران بزنید و یك ساعت در یخچال نگه دارید. آنگاه روغن را در تابه بریزید و روی اجاق داغ كنید و دو طرف ماهی را در آن برشته و سرخ كنید.