اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6 – 8 نفر
برنج 3 پیمانه
عدس 5/1 پیمانه
رشته پلوئی خردكرده 200 گرم
روغن یا كره به میزان لازم
گوشت چرخكرده 300 گرم
پیاز رنده كرده 1 عدد
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
كشمش پلوئی 1 پیمانه
ادویه پلوئی 1 قاشق چایخوری
پیاز داغ 3 - 4 قاشق سوپخوری
زعفران حلكرده به میزان لازم
روش تهیه رشته پلو
ابتدا برنج را بخیسانید و عدس را بپزید. آنگاه قابلمه مناسبی را، تا نیمه آب كنید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. سپس آب برنج را دور بریزید و برنج را به آبجوش بیفزائید. همینكه مغز برنج نرم شد، عدس و رشته پلوئی را بیفزائید و بعد از 2 دقیقه، پلو را در آبكش بریزید و رویش قدری آب ولرم بدهید.
اكنون قدری روغن در قابلمه مناسبی بریزید و برنج را بیفزائید و روی اجاق بگذارید تا دم بكشد و بعد قدری روغن روی پلو بدهید. حال گوشت را همراه با پیاز، نمك، فلفل و زردچوبه مخلوط كنید و در تابه مناسبی تفت دهید.
در تابه دیگری، 3 قاشق سوپخوری روغن بریزید و كشمش و ادویه را در آن تفت دهید. حالا رشته پلو را در دیس مناسبی، بكشید و رویش را با گوشت، كشمش، پیازداغ و پلوی زعفرانی تزئین كنید.