Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 18:26

29
اردیبهشت
رشته پلو

رشته پلو

روش تهیه رشته پلو

اعظم گلزارمنش

 

 

 

مواد لازم برای 6 – 8 نفر

برنج                                            3 پیمانه

عدس                                         5/1 پیمانه

رشته پلوئی خردكرده                   200 گرم

روغن یا كره                                به میزان لازم

گوشت چرخكرده                         300 گرم

پیاز رنده كرده                             1 عدد

نمك، فلفل و زردچوبه                  به میزان لازم

كشمش پلوئی                          1 پیمانه

ادویه پلوئی                              1 قاشق چایخوری

پیاز داغ                                    3 - 4 قاشق سوپخوری

زعفران حلكرده                         به میزان لازم

روش تهیه رشته پلو

ابتدا برنج را بخیسانید و عدس را بپزید. آن‌گاه قابلمه مناسبی را، تا نیمه آب كنید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. سپس آب برنج را دور بریزید و برنج را به آب‌جوش بیفزائید. همینكه مغز برنج نرم شد، عدس و رشته پلوئی را بیفزائید و بعد از 2 دقیقه، پلو را در آبكش بریزید و رویش قدری آب ولرم بدهید.

اكنون قدری روغن در قابلمه مناسبی بریزید و برنج را بیفزائید و روی اجاق بگذارید تا دم بكشد و بعد قدری روغن روی پلو بدهید. حال گوشت را همراه با پیاز، نمك، فلفل و زردچوبه مخلوط كنید و در تابه مناسبی تفت دهید.

در تابه دیگری، 3 قاشق سوپخوری روغن بریزید و كشمش و ادویه را در آن تفت دهید. حالا رشته پلو را در دیس مناسبی، بكشید و رویش را با گوشت، كشمش، پیازداغ و پلوی زعفرانی تزئین كنید.

 

برچسب ها: رشته پلو، پلو، مواد لازم رشته پلو، تهیه رشته پلو، آموزش رشته پلو، آشپزی با رشته، رشته تعداد بازديد: 797 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز