Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 13:54

29
اردیبهشت
فسنجان با مرغابی

فسنجان با مرغابی

روش تهیه فسنجان با مرغابی

اعظم گلزارمنش

 

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

نمك و فلفل                     به میزان لازم

زردچوبه                          1 قاشق چایخوری

مرغابی                          1عدد یك‌ونیم كیلوگرمی

روغن مایع                      3 قاشق سوپخوری

پیاز خرد كرده                  1 عدد متوسط

رب انار                          250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

زعفران حلكرده               2 قاشق سوپخوری

 روش تهیه فسنجان با مرغابی

نمك، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط كنید و آن را درون شكم و اطراف مرغابی بمالید. آن‌گاه روغن را در قابلمة مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و مرغابی را در آن تفت دهید. حالا پیاز و به مقدار كافی آب به آن بیفزائید و بگذارید مرغابی بپزد. سپس مرغابی را از قابلمه، در آورید و گردو را درون همان قابلمه بریزید و به مدت تقریبی یك ساعت، با حرارت ملایم بپزید.

اینك رب انار را بیفزائید و فسنجان را 45 دقیقة  دیگر، بپزید. حالا زعفران را اضافه كنید، مرغابی را درون خورش بگذارید و 30 دقیقة  دیگر آن را بپزید تا فسنجان جا بیفتد. آن‌گاه مرغابی را در ظرف مناسبی بگذارید و فسنجان را رویش بریزید و با چلو میل كنید.

یادآوری 1: در شمال ایران فسنجان را اغلب با اردك یا مرغابی تهیه می‌كنند. از این رو چنانچه از مرغابی یا اردك استفاده می‌كنید، ابتدا آن را پاك كنید و بشوئید و با هولة كاغذی آشپزخانه خشك نمائید. سپس مرغابی یا اردك را روی حرارت اجاق كز دهید تا مطمئن شوید، پَر یا پرزی روی آن باقی نمانده باشد!

یادآوری2: در صورت دلخواه می‌توانید 2 قاشق سوپخوری شكر، در اواخر پخت فسنجان به آن بیفزائید.

 

 

برچسب ها: فسنجان، فسنجان با مرغابی، آشپزی با مرغابی، روش تهیه فسنجان، آموزش فسنجان، مواد لازم فسنجان مرغابی تعداد بازديد: 1147 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز