سوپ گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای کبابی شده
مواد لازم برای 6 نفر :
فلفل دلمهای قرمز درشت................................... ۴ عدد
روغن زیتون...................................................... ۱ قاشق سوپخوری
پیاز قرمز درشت خرد كرده ................................. ۱ عدد (۳۰۰ گرم)
سیر له كرده.................................................... ۲ حبه
گوجهفرنگی متوسط.......................................... ۱ كیلوگرم
آب مرغ........................................................... ۱ لیتر (۴ پیمانه)
سركهی بالزامیك............................................. ۱ قاشق سوپخوری
روش تهیه:
فلفل دلمهایها را چهار قسمت كنید. بعد دانههای داخل آنها را جدا كنید و دور بریزید. حالا این برشهای فلفل را، به صورتی كه پوستشان به سمت بیرون باشد، قسمت زیر گریل فر داغ، آنقدر حرارت دهید تا تیرهرنگ شوند.
تكههای فلفل دلمهای را ۵ دقیقه در كیسهی پلاستیكی قرار دهید. سپس پوست آنها را بگیرید. نیمی از فلفل دلمهایها را درشت و بقیه را ریز خرد كنید. روغن را در قابلمهی بزرگی حرارت دهید.
بعد پیاز و سیر را بیفزائید و هم بزنید تا پیاز نرم شود. اینك گوجهفرنگی را خرد كنید و همراه با تكههای درشت فلفل دلمهای اضافه كنید و هم بزنید و حدود ۱۰ دقیقه (یا تا زمانی كه گوجهفرنگیها بپزد)، پخت را ادامه دهید. آب مرغ و سركه را بیفزائید و در آن را بگذارید و به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید.
سوپ را در مخلوطكن مخلوط سازید تا یكنواخت شود. سپس آنها را در قابلمهی تمیزی بریزید و بقیهی فلفل دلمهای را اضافه كنید روی حرارت به هم بزنید تا گرم شود.